Netflix recreează celebra prezentare de modă de la Universitatea St Andrews din 2002, susținută de Kate Middleton

0
Publicat:

Actrița Meg Bellamy o interpretează pe Kate Middleton într-unul dintre momentele memorabile din perioada petrecută la Universitatea St Andrews

Actrița Meg Bellamy o interpretează pe Kate Middleton  Sursa foto Netflix
Actrița Meg Bellamy o interpretează pe Kate Middleton Sursa foto Netflix

Actrița Meg Bellamy interpretează unul dintre cele mai memorabile momente ale lui Kate Middleton din perioada petrecută la Universitatea St Andrews, într-un nou clip lansat astăzi de Netflix. Vorbind despre experiența de la filmările acestei scene, Meg a precizat:

„Cred că la început am fost puțin îngrijorată doar pentru că era prima dată când simțeam că retrăiesc un eveniment cheie pe care îmi aminteam că l-am văzut la știri. Dar în ziua în care am filmat a fost complet diferit, a fost uimitor. Momentul a fost regizat de Erik Richter Strand și m-a făcut imediat să mă simt foarte relaxată, iar Polly Bennet s-a ocupat de coregrafie. A fost o experiență eliberatoare și a fost atât de marcantă pentru stima de sine! M-am distrat pe cinste.”

Partea a doua a debutat chiar azi,  pe Netflix și încheie seria celor șase sezoane ale primului serial original Netflix produs și filmat în întregime în Marea Britanie. De la sosirea pe Netflix în 2016, THE CROWN a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) și multe altele.

Despre THE CROWN:

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia.

Despre THE CROWN: Sezonul 6

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey și Luther Ford în rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

 Data premierei pentru Partea a II-a: 14 decembrie 2023

Format: 10 episoade x 60 de minute [Partea 1 - 4 episoade / Partea 2 - 6 episoade]

Creat și scris de: Peter Morgan

Producători executivi: Peter Morgan, Suzanne Mackie, Andy Harries, Stephen Daldry, Matthew Byam Shaw și Robert Fox

Cu: Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne, Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles, Bertie Carvel în rolul Tony Blair, Salim Daw ca Mohamed Al Fayed și Khalid Abdalla ca Dodi Fayed

Partea 1 - Rufus Kampa (Prințul William) și Fflyn Edwards (Prințul Harry)

Partea 2 - Ed McVey (Prințul William), Luther Ford (Prințul Harry) și Meg Bellamy (Kate Middleton)

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite