Mihaela Bilic, dată afară de la emisiunea „Arena bucătarilor”: „S-a rupt lanţul de iubire”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Bilic, medic nutruţionist. FOTO Arhivă Adevărul
Mihaela Bilic, medic nutruţionist. FOTO Arhivă Adevărul

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a anuţat că din martie nu mai face parte din echipa care se ocupă de emisiunea „Arena bucătarilor”, fiind dată afară fără nicio explicaţie.

„S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor”. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie... aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihaela Bilic.

Medicul nutriţionist a venit cu mai multe precizări referitoare la formatul emisiunii şi a punctat faptul că speră să revină pe micile ecrane într-o altă emisiune. 

„Probabil puţini ştiu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producţie Protv, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv. Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească. Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo. Însă “reţeta” s-a dovedit a fi o reuşită! Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezenţă mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulţumesc că ne-aţi fost alături şi să vă spun la revedere, cu speranţa că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puţin la fel de interesante. Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua”.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite