Mihaela Bilic, dată afară de la emisiunea „Arena bucătarilor”: „S-a rupt lanţul de iubire”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Bilic, medic nutruţionist. FOTO Arhivă Adevărul
Mihaela Bilic, medic nutruţionist. FOTO Arhivă Adevărul

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a anuţat că din martie nu mai face parte din echipa care se ocupă de emisiunea „Arena bucătarilor”, fiind dată afară fără nicio explicaţie.

„S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor”. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie... aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihaela Bilic.

Medicul nutriţionist a venit cu mai multe precizări referitoare la formatul emisiunii şi a punctat faptul că speră să revină pe micile ecrane într-o altă emisiune. 

„Probabil puţini ştiu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producţie Protv, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv. Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească. Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo. Însă “reţeta” s-a dovedit a fi o reuşită! Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezenţă mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulţumesc că ne-aţi fost alături şi să vă spun la revedere, cu speranţa că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puţin la fel de interesante. Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua”.

TVPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite