Mihaela Bilic, despre alimentul care ne ajută să slăbim 30 de kilograme în 6 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul nutriţionist Mihaela Bilic
Medicul nutriţionist Mihaela Bilic

Nutriţionistul Mihaela Bilic recomandă dieta pe bază de ciorbă, în cadrul careia se poate slăbi 30 de kilograme în doar şase luni.

Numită şi „dieta omului sărac“,  aceasta poate fi o soluţie pentru cei care vor să scape de câteva zeci de kilograme, fără să se înfometeze. 

„Ciorba este alimentul ideal pentru slăbit – are multă apă. Stomacul nu ştie să numere calorii, este impresionat doar de volum. Din cauza asta, când băgăm în stomac 3 polonice de ciorbă, el crede că a mâncat mult, l-am păcălit. Dar avem 90% apă, avem legume, făinoase (tăiţei, orez, cartof).

Cantitatea de substanţă uscată dintr-o ciorbă niciodată nu o să depăşească dimensiunea unei palme. Carnea, legumele, făinosul – încap într-o palmă. Când vorbim de o porţie pentru un adult, vorbim de farfuria de două palme'.

O ciorbă, din start, ne oferă jumătate din porţie. Mai vine cu un avantaj. Stă în stomac de 2 ori mai mult decât un fel doi. E paradoxul ciorbei.

S-a observant la ecografie acest aspect. De la ciorbă, nu e nimic nou în nutriţie.

Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceti această experienţă voi pentru voi”, a explicat Mihaela Bilic, la PRO TV.

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite