Meciul Kosovo- România, lider detaşat de audienţă. Câte milioane de români s-au uitat

0
Publicat:

Partida de fotbal Kosovo – România, desfășurată vineri seara, i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor și a condus detașat pe toate categoriile de public.

Partida Kosovo-România s-a încheat 0-0
Partida Kosovo-România s-a încheat 0-0

Meciul desfășurat aseară, la Priștina, încheiat cu scorul 0-0, a avut o miză uriaşă în grupa I din preliminariile pentru Euro 2024. Partida a fost urmărită în direct, la Antena 1, de peste 1,8 milioane de telespectatori. Partida tricolorilor conduşi de Edi Iordănescu s-a impus aseară ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tutror categoriilor de public.

Difuzată în intervalul 21:44 – 23:43, partida Kosovo - România a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 9.2 puncte de rating și 34.2% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 5.2 puncte de rating cu 19.3% cotă de piață.

Și pe segmentul urban, meciul tricolorilor s-a situat pe primul loc, înregistrând 9.1 puncte de rating și 27.7% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 5.5 puncte de rating și 16.6% cotă de piață. Confruntarea jucătorilor lui Edi Iordănescu s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 9.2 puncte de rating și 27.3% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.7 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. În minutul de aur 22:33, confruntarea Kosovo - România a fost urmărită de peste 1.8 milioane de telespectatori, potrivit datelor Kantar Media, se arată într-un comunicat Antena 1.

Tricolorii aveau maximum de puncte înaintea „dublei“ cu Kosovo şi Elveţia. Au acum 7 puncte din 3 jocuri. România a învins Andorra (2-0) şi Belarus (2-1) în primele două meciuri din preliminarii. Tricolorii sunt acum pe locul 2 în grupa de calificare I pentru Euro 2024, cu 2 puncte mai puţin decât liderul Elveţia.

Mâine seară, finala Nations League, Croaţia – Spania, va fi difuzată în exclusivitate la Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite