George Pușcaș, făcut praf de Mihai Stoica după egalul naționalei din Kosovo „Ce caută la națională?”

0
Publicat:

România a remizat 0-0 cu Kosovo în etapa a treia a preliminariilor pentru Euro 2024 din Germania. Atacantul George Pușcaș a fost luat la țintă de managerul FCSB Mihai Stoica.

George Pușcaș, presatație dezamăgitoare în Kosovo. Foto Sportpictures
George Pușcaș, presatație dezamăgitoare în Kosovo. Foto Sportpictures

Vârful naționalei nu a avut realizări pe parcursul meciului de la Priștina, fiind schimbat târziu, în minutul 87, cu Denis Alibec. Atacantul de 27 de ani a fost luat în colimator de MM Stoica, oficialul roș-albaștrilor întrebându-se ce caută la națională.

„Primele cinci minute au fost OK, apoi nu. Omul meciului a fost Horaţiu Moldovan, dar mă gândesc la Puşcaş... Sunt nişte chestii pe care nu le înţeleg. Ce caută băiatul ăsta la naţională, ce caută la meciul ăsta, ce a căutat? A fost capăt de linie! De ce nu a intrat Alibec la meciul ăsta mai repede?

Jucător de ligi inferioare

Ce a căutat Puşcaş să ne exaspereze până spre finalul meciului? Ce vrem de la băiatul ăsta? Serios... Puşcaş nu dă nimic. Mă, nimic, nimic! A câştigat un duel tot meciul sau poate am văzut eu alt meci?

Oameni buni, împotriva acestei echipe (n.r. - Kosovo) a marcat Andorra! Avem cea mai slabă grupă din istoria partcipării României, nici la Cupa Balcanică nu găseai aşa ceva. Puşcaş e jucător de ligi inferioare, unde nici măcar nu joacă. Bine că a funcţionat VAR pe amărăciunea aia de stadion”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite