FOTO Marilyn Manson l-a îngenuncheat pe Florin Ristei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul „X Factor“ şi liderul formaţiei FreeStay s-a machiat strident şi a îmbrăcat hainele rockerului Marilyn Manson, în emisiunea „Te cunosc de undeva“. Rolul i-a dat bătăi de cap lui Florin Ristei, căci s-a accidentat la filmări şi a răguşit atât de rău încât nu a mai putut cânta două zile.

Dornic să-şi depăşească limitele, Florin Ristei a acceptat provocarea de a-l interpreta pe Marilyn Manson la "Te cunosc de undeva", însă îndrăzneala sa nu a scăpat nesancţionată. 

Premiantul din al treilea sezon „X Factor“ s-a accidentat la antrenamente, motiv pentru care abia s-a mai putut deplasa, câteva zile.

image
image

„Am vrut să fac un spagat şi mi-a fugit piciorul stâng, s-a dat pe spate, la 90 de grade. Furnica (coregrafa show-ului – n. r.) s-a speriat foarte tare, a crezut că glumesc“, a zis Ristei, cu zâmbetul pe buze, totuşi. Rolul a fost dificil şi din pricina muzicii solicitante.

„Atitudinea personajului a fost foarte greu de dus. Şi cu cântatul a fost dificil. Tonalitatea piesei era foarte joasă şi mai aveam de reprodus şi răguşeala din vocea originalului. Asta mi-a solicitat mult corzile vocale. Două zile după aceea nu am mai putut să cânt“, a recunoscut interpretul hitul „Personal Jesus“.

image

Chiar şi machiajul, pentru efectuarea căruia echipa condusă de Gabriela Creţan a lucrat două ore, a fost un impediment. „Lentila albă mi-a creat mici probleme. Vedeam totul în alb cu acel ochi“, a spus Ristei.
În ciuda greutăţilor, liderul formaţiei FreeStay a primit răspunsuri favorabile de la experţii din juriu. „Ai dus foarte bine acest personaj: atitudine, mină, gesturi, trăire, tremurat din limbă. Eşti foarte bun, ai grijă să nu-ţi atragi antipatii“, l-a complimentat Pepe.

image

În episodul din 22 martie, Ristei are adversari puternici. După ce a jucat-o pe Sore, Doru Todoruţ de la Deepcentral a interpretat rolul Tinei Turner. Cum travesti-urile sunt la modă, Andreea Bănică i-a luat locul colegului de scenă, Smiley.

image

Noul episod al emisiunii începe sâmbătă, de la 20.30, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite