Michael Jackson, la întrecere cu „Batman“, pe scena „Te cunosc de undeva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum travestiurile sunt cele mai tentante pentru a-şi demonstra valenţele actoriceşti, Raluka şi Doru Todoruţ se deghizează în regele pop, respectiv Sore, la debutul primăverii. Noul episod al emisiunii de la Antena 1 îl aduce şi pe Robbie Williams, interpretat de Alex Velea, un Batman cu machiaj „înfiorător şi sinistru“.

Câştigătoarea primei ediţii din al cincilea sezon de la „Te cunosc de undeva“, Raluka, are privilegiul de a intra în pielea lui Michael Jackson, în emisiunea din 1 martie. Solista interpretează hitul „Dirty Diana“ şi reuşeşte să-i convingă pe cei din juriu de calităţile sale.

„Îmi place de tine foarte tare. Eşti cea mai frumoasă femeie care l-a făcut vreodată pe Michael Jackson“, o complimentează Andrei Aradits, în timp ce Pepe îşi păstrează umorul caracteristic.

„O combinaţie reuşită alb-negru. În orice caz, eşti un fake reuşit“, îi spune cel care în prima parte a emisiunii o interpretează pe Iulia Albu.


Pentru că Monica Anghel recunoaşte că a fost îndrăgostită de regele pop, Raluka se încumetă să o ceară în căsătorie pe artista din juriu.

image
image

Sâmbătă, cântăreaţa are adversari puternici, căci Alex Velea se schimbă în Robbie Williams pentru a-şi anima auditoriul. „Let Me Entertain You“ cântă cel deghizat în Batman, după cum îşi caracterizează înfăţişarea. „Vreau să-i dau nişte sugestii lui Robbie. Actul artistic a fost foarte bun. Machiajul mă atrage.  E înfiorător şi sinistru. Dar hainele mi se par extrem de ieftine. Sunt o catastrofă. Ai nevoie de un stilist“, îl analizează Pepe, din postura Iuliei Albu.

image

În speranţa că va deveni Sore, pentru câteva minute, Doru Todoruţ apelează la tehnicile feminine de înfrumuseţare, motiv pentru care se epilează, îşi pictează unghiile cu ojă şi îmbracă o rochiţă bleu cu volănaşe. În ciuda eforturilor, prestaţia lui are câteva minusuri.

image

„Zici că ai pierdut la cărţi. Să vii cu rochiţa aia de salată nedigerată şi ciorăpeii ăia de bebeluş…“, observă criticul de modă. Mai mult, prezentatoarea Alina Puşcaş consideră că „Doru e prea bărbat ca să fie o femeie“.

image

Noua ediţie „Te cunosc de undeva“ începe la Antena 1, pe 1 martie, de la 20.30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite