Finala „Chefi la cuțite“: cine va fi marele câștigător al show-ului culinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al unsprezecelea sezon aduce o premieră în istoria concursului: toți câștigătorii cuțitelor de aur au intrat în marea finală din această seară.

Cei trei chefi speră să adauge încă un trofeu în palmares FOTO Antena 1
Cei trei chefi speră să adauge încă un trofeu în palmares FOTO Antena 1

Laurențiu Neamțu, Paul Tudosescu și Nina Hariton s-au calificat în urma semifinalei și vor lupta pentru marele trofeu și premiul de 30.000 de euro.

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, are o experiență impresionantă: a gătit la restaurante cu stele Michelin din New York, dar și la un country club din Florida frecventat de vedete internaționale. Dumitrescu l-a numit pe Laurențiu „cel mai puternic concurent din istoria Chefi la cuțite pe baza CV-ului“.

Cu o poveste de viață care îi dovedește spiritul de luptător și experiență ca Head Chef în Anglia, Paul Tudosescu este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Nina Hariton, care a obținut cuțitul de aur de la Sorin Bontea, a studiat gastronomia franceză la Paris, unde a și lucrat cinci ani în restaurante haute cuisine.

În această seară, cei trei finaliști își vor da măsura priceperii în bucătărie și totodată se vor bate în strategii, atunci când își vor alcătui echipele cu care vor găti, alegând cei mai potriviți oameni dintre concurenții care au părăsit competiția acestui sezon.

Chefii vor aștepta cu mari emoții verdictul finalei, fiecare sperând să-și adauge în palmares un nou titlu. Florin Dumitrescu a obținut victoria în două sezoane, Cătălin Scărlătescu a ieșit de trei ori învingător, iar Sorin Bontea a câștigat de cinci ori marele titlu al show-ului culinar. Care dintre concurenți va câștiga trofeul sezonului 11 „Chefi la cuțite“ și marele premiu de 30.000 de euro telespectatorii vor afla urmărind finala difuzată în această seară, de la 20.30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite