Greșeală impardonabilă făcută de un concurent „Chefi la cuțite“. Ar fi fost concediat din orice restaurant VIDEO

0
Publicat:

Un concurent din echipa lui Florin Dumitrescu a făcut o gafă uriașă, care ține de igienă. În plus, echipa a fost sancționată din cauza altei greșeli a acestuia.

Stelian Constantin Nistor are 33 de ani, este din Sibiu și câteva luni pe an lucrează în Suedia. Acesta a mărturisit la preselecții – unde le-a servit chefilor un preparat din carne de ren – că lucrează de jumătate de viață în bucătărie, mai exact de 17 ani.

Stelian Nistor, greșeală uriașă în bucătăria Chefi la cuțite FOTO Antena 1
Stelian Nistor, greșeală uriașă în bucătăria Chefi la cuțite FOTO Antena 1

Cu toate acestea, în ediția de aseară a show-ului de la Antena 1, el a făcut o greșeală uriașă și a încălcat o regulă de igienă pe care o cunoaște orice începător. Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu pregătea o variantă scandinavă a orezului cu lapte și, în timp ce gătea, a gustat din preparat. Apoi, cu aceeași lingură, a început să amestece în castronul în care se afla orezul cu lapte (secunda 40-44). Gafa lui nu a fost remarcată nici de chef Florin Dumitrescu, nici de colegii săi de echipă.

Imediat după aceasta, el a făcut o altă greșeală care l-a scos din minți pe Dumitrescu. În această probă, Sorin Bontea a folosit una dintre amulete, pentru a îngreuna munca adversarilor. Mai exact, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și concurenții lor nu au avut voie să comunice verbal pe parcursul battle-ului, ci doar prin semne.

În timp ce Stelian Constantin Nistor gătea orezul cu lapte, Sorin Bontea l-a întrebat ce prepară, iar concurentul a căzut în capcană și i-a răspuns. Acest lucru a dus la sancționarea întregii echipe, care a fost nevoită să se oprească din lucru câteva minute, ceea ce l-a enervat îngrozitor pe Florin Dumitrescu.

Nu cred că ești atât de fraier încât să cazi în capcana ăstuia. N-ai voie să vorbești, ești nebun? Aia era amuleta!“, și-a certat el concurentul.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite