Val de antipatie pentru chef Scărlătescu, gestul care a înfuriat lumea: „Doamne ferește! Până unde s-a cocoțat cu mașina!“

0
Publicat:

Un val de antipatie și-a atras chef Cătălin Scărlătescu după ce a mers cu mașina până la celebra Poartă din Vama Veche. Fotografia postată pe conturile sale de socializare i-a revoltat pe urmăritorii săi, care nu s-au sfiit să îl critice dur.

Gestul lui chef Scărlătescu a atras critici în online FOTO Facebook
Gestul lui chef Scărlătescu a atras critici în online FOTO Facebook

De asemenea, imaginea în care chef Scărlătescu s-a fotografiat bucuros lângă mașină a fost distribuită pe alte grupuri de Facebook, unde a generat aceeași nemulțumire:

Nu cumva a intrat și cu mașina în apă?”, ”Chiar s-a stricat Vama”, ”Bine că nu s-a urcat pe poartă, putea mai mult” ”Doamne ferește! Până unde s-a cocoțat cu mașina!”, ”La ce vă mai miră?? La câți cocalari, maneliști, pițipoance, vin acum în Vamă, bucătarul asta e pistol cu apă”, ”Să-i spună cineva târtanului crăcănat că la Vamă nici cocalarii cu beamve nu îndrăznesc să urce până la poarta sărutului”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea de pe Facebook, relatează România TV.

Nici urmăritorii săi de pe Instagram nu s-au lăsat mai prejos. Gestul nelalocul lui a fost taxat: ”Cam de prost gust așa, știm cu toții drumul ala și nu pot decât să îmi închipui câți oameni ai deranjat, i-ai pus să se dea la o parte doar ca să treci tu cu mașina și să urci pe unde în mod normal se merge doar cu piciorul. "Maxim țărăneală, de super prost gust!”, ”Câți oameni ai deranjat să urci mașina acolo?”, ”Ford tocmai a devenit marcă mai de cocalari decât BMW”, sunt alte comentarii de la internauţii deranjaţi de gestul vedetei.

Drifturi pe o plajă din Constanța

La sfârșitul lunii ianuarie 2023, o mașină care făcea drifturi pe nisip a fost surprinsă de un trecător. Totul s-a petrecut pe o plajă din Constanța, deși accesul auto pe plajele românești este strict interzis.

Conform legii, accesul autoturismelor este interzis pe plajă. Cei prinşi riscă amenzi care depăşesc 10.000 de lei. Pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative din cadrul Ministerului Administrației și Internelor şi a utilajelor de întreţinere a plajelor care aparţin Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite