Fiica fostului fotbalist Cristian Dulca a surprins la Românii au talent: „A meritat toată munca asta de ani de zile“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francesca Dulca FOTO Captură video
Francesca Dulca FOTO Captură video

Francesca Dulca, în vârstă de 15 ani, a reuşit să cucerească juriul de la „Românii au talent“, în ediţia de vineri, 12 aprilie, cu un număr de dans contemporan.

Francesca Dulca este fiica fostului căpitan al Rapidului şi fost selecţioner al echipei de tineret a României, Cristian Dulca.

Adolescenta a executat impecabil un număr de dans contemporan şi a fost lăudată de Mihai Petre: „Îi apreciez pe cei care ştiu să exprime atât de fidel sunetul prin mişcare şi să-l izoleze atât de bine şi reuşesc să atragă atenţia asupra părţilor corpului pe rând. Cred că ai un viitor frumos în dans. Mi-a plăcut foarte mult momentul tău“. 

Înainte de a urca pe scenă, tânăra a vorbit despre pasiunea ei pentru dans şi despre „ambiţia“ care a făcut-o să păşească pe scena talentelor de la Pro TV.

„Visul meu este să duc dansul la un alt nivel, să conturez dansul în felul meu. E mai mult decât o plăcere, pentru mine, dansul este infinitate, sincer. Prin dans pot să mă exprim liber şi să fiu ce vreau eu. Sunt ambiţioasă pentru că tatăl şi fratele meu sunt fotbalişti de renume, ca să zic aşa, şi mereu am fost în ochiul lumii şi mi-am zis că vreau şi eu să ies în faţă, să fac ceva. Să prind glas printr-o pasiune. Tatăl meu e Cristian Dulca, a jucat la Rapid, în echipa naţională a României şi a jucat şi în Coreea“. 

„Ea tot timpul a rămas în umbra noastră şi şi-a creat această ambiţie de a a face ceva cu viaţa ei şi a reuşit să evolueze extrem de mult prin multă muncă“, a declarat Cristan Dulca. 

„Eşti o dansatoare foarte bună şi talentată şi îţi doresc să ţi se împlinească visul, chiar meriţi“, a spus Andra. 

„Eşti foarte bună“, a replicat scurt Călinescu. 

„Două lucruri îmi plac îndeosebi la tine: în primul rând, eşti o prelungire a muzicii, iar în al doilea, tu nu umbli cu jumătăţi de măsură. Şi eu cred că merită să continui cu dansul“, a fost de părere şi Andi Moisescu. 

„M-am simţit incredibil. Simt că am lăsat puţină energie acolo, pe scenă. A meritat toată munca asta de ani de zile“, a mărturisit tânăra. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri