Momentul impresionant al puştiului de 8 ani căruia Smiley şi Bartoş i-au dat ultimul Golden Buzz de la Românii au talent VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Bartoş şi Smiley au acordat Golden Buzz-ul unui puşti de opt ani FOTO PRO TV
Pavel Bartoş şi Smiley au acordat Golden Buzz-ul unui puşti de opt ani FOTO PRO TV

Smiley şi Pavel Bartoş au acordat ultimul Golden Buzz al celui de-al nouălea sezon „Românii au talent“. Un puşti de opt ani a reuşit să-i impresioneze pe prezentatorii show-ului de la Pro TV, dar şi juriul şi publicul.

La 8 ani, Aris Negoiţă a avut un moment de dans fabulos pe scena „Românii au talent“ şi a primit Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş, ajungând astfel direct în semifinale.

După momentul său special pe scenă, Smiley şi Pavel Bartoş au apăsat butonul auriu, ultimul Golden Buzz al sezonului 9 „Românii au talent“, moment în care Aris a început să plângă. Mai apoi, talentatul concurent a dansat de bucurie pe scenă, alături de cei doi prezentatori.

„Arăţi ca o fiară pe ringul de dans. I-ai rupt pe toţi. Eşti foarte bun“, i-a spus Mihai Petre. „Sunt şocată de ce am văzut. M-ai bucurat cu toate mişcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Eşti minunat, copile!“, a continuat Andra.

„E de-al nostru, e Mowgli al nostru!“, a declarat, entuziasmat, Pavel Bartoş, iar Smiley a adăugat: „Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se mişte în felul ăsta, cu atitudinea asta pe scenă“. 

Într-un interviu acordat protv.ro, mama lui Aris a mărturisit că a fost extrem de impresionată când băiatul ei a luat Golden Buzz-ul. „Cred că m-am simţit ca atunci când am născut. Nu mai ştiu nimic din ce era în jurul meu, ştiu doar că eram foarte conectată cu el. Am simţit o bucurie imensă, mai ales pentru el, că-i ştiu munca, ştiu cât s-a chinuit şi cât de mult şi-a dorit. Mereu spunea: «Dacă iau Golden Buzz-ul?» Noi l-am motivat, l-am încurajat şi el a început să plângă când a văzut că a luat Golden Buzz-ul“.

Visul lui Aris s-a împlinit, mai ales că îşi dorea să primească butonul auriu de la Pavel şi Smiley. „El se mai gândea şi la Mihai Petre, că el e pe zona dansului“, a spus mama băiatului.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite