Sfatul neaşteptat al puştiului care a primit Golden Buzz la Românii au talent: „Sper să fie un exemplu pentru copii să lase telefoanele şi să iasă afară la sport“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aris Negoiţă FOTO Pro TV
Aris Negoiţă FOTO Pro TV

La 8 ani, Aris Negoiţă a avut un moment de dans fabulos pe scena „Românii au talent“ şi a primit Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş, ajungând astfel direct în semifinale. Puştiul a mărturisit că este pasionat şi de informatică, dar îi sfătuieşte pe copii să petreacă mai mult timp făcând sport, decât cu telefoanele în mână.

„Mă numesc Aris Negoiţă şi de curând am împlinit 8 ani. Am venit să le arăt românilor tot ce pot şi faptul că şi un copil poate să câştige un asemenea concurs. Sper să fie un exemplu pentru copii, să lase telefoanele şi să iasă afară la sport“, a declarat puştiul înainte să urce pe scenă. 

După momentul său special, Smiley şi Pavel Bartoş au apăsat butonul auriu, ultimul Golden Buzz al sezonului 9 „Românii au talent“, moment în care Aris a început să plângă. Mai apoi, talentatul concurent a dansat de bucurie pe scenă, alături de cei doi prezentatori.

„E de-al nostru, e Mowgli al nostru!“, a declarat, entuziasmat, Pavel Bartoş, iar Smiley a adăugat: „Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se mişte în felul ăsta, cu atitudinea asta pe scenă“. 

Aris a început să danseze de la vârsta de cinci ani şi mărturiseşte că „dansul l-a ales pe el“ şi nu invers. 

„Am început să dansez de la vârsta de cinci ani. Încep să-mi dau seama că nu eu am ales să dansez, nu părinţii mei au ales ca eu să dansez, ci dansul m-a ales pe mine. Cred în acest sentiment pentru că sunt născut pentru a dansa, de aceea sunt atât de pasionat şi de disciplinat când vine vorba de antrenamentele de dans. Mă antrenez cam în fiecare zi, timp de două, trei ore“, a povestit micuţul concurent. 

Pe lângă dans, în prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat şi fotbal, a studiat pianul şi este campion naţional la Informatică. 

„Pe lângă dans, urmez nişte cursuri de informatică şi sunt campion naţional la Grafică“, a mărturisit puştiul.  

Dacă ar câştiga premiul cel mare la „Românii au talent“, Aris Negoiţă spune că i-ar plăcea să aibă propria lui cameră: „Dacă aş câştiga premiul cel mare, în primul rând, aş cumpăra o casă a noastră pentru că acum dormim toţi trei, eu mama şi tata, în acelaşi pat, într-o cameră. Şi vreau un pat mare, din care să cobor direct pe topogan, am văzut eu odată unul pe internet şi mi-a rămas în cap. Şi aş mai vrea să ajung la Disneyland, la Paris“. 

„Mai departe, îşi doreşte foarte mult să ajungă în Los Angeles, pentru că acolo e spuma dansului, să spun aşa, acolo sunt cei mai buni coregrafi, acolo sunt cele mai bune cursuri de dans, şi vrea să ajungă acolo, să se pregătească“, a declarat şi mama băiatului.

Toată lumea a remarcat şi părul lung al puştiului, iar de „vină“ pentru look-ul lui Aris este chiar Smiley. „Smiley este preferatul lui. Şi-a lăsat părul lung ca el. El, când era mititel, îi spunea lui Smiley «Maitli». Şi-a lăsat părul lung de la cinci-şase ani, dar el zicea: «Vreau să mă tund ca Maitli»“, a mărturisit mama concurentului.

Într-un interviu acordat protv.ro, mama lui Aris a mărturisit că a fost extrem de impresionată când băiatul ei a luat Golden Buzz-ul. „Cred că m-am simţit ca atunci când am născut. Nu mai ştiu nimic din ce era în jurul meu, ştiu doar că eram foarte conectată cu el. Am simţit o bucurie imensă, mai ales pentru el, că-i ştiu munca, ştiu cât s-a chinuit şi cât de mult şi-a dorit. Mereu spunea: «Dacă iau Golden Buzz-ul?» Noi l-am motivat, l-am încurajat şi el a început să plângă când a văzut că a luat Golden Buzz-ul“.

Visul lui Aris s-a împlinit, mai ales că îşi dorea să primească butonul auriu de la Pavel şi Smiley. „El se mai gândea şi la Mihai Petre, că el e pe zona dansului“, a spus mama băiatului.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite