Călinescu şi Mihai Petre, dispută aprinsă la Românii au talent: „Ai un limbaj ieftin şi limitat, eşti un copil obraznic“/ „Te respect, dar e deja urât ce spui“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Petre şi Florin Călinescu FOTO Captură video
Mihai Petre şi Florin Călinescu FOTO Captură video

Florin Călinescu (62 de ani) şi Mihai Petre (40 de ani) au avut o dispută aprinsă aproape pe tot parcursul ediţiei „Românii au talent“ de vineri, 12 aprilie. Actorul a folosit cuvinte dure şi chiar dacă dansatorul a încercat să-şi păstreze calmul, la un moment dat s-a enervat la rândul lui şi a izbucnit.

Actorul Florin Călinescu şi dansatorul Mihai Petre au avut un schimb de replici acide după ce părerile lor cu privire la momentul unei concurente nu au coincis. 

Sânziana Oslobanu a interpretat acapela o baladă populară, moment care a stârnit reacţii diverse. Florin Călinescu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că mulţi concurenţi aleg piese triste: „De ce veniţi toţi cu o baladă tristă? Pune mâna pe sârbe. Lasă doinele. Ai calităţi, iar muzica moldovenească este excepţională“.

„Eu nu cred că trebuie să fim veseli tot timpul. Viaţa e construită din alb şi negru, din stări diferite“, a fost de părere Mihai Petre. 

După remarca dansatorului, Călinescu a răbufnit: „Viaţa este cum spune Mihai, dar toată lumea ar vrea mai multă veselie (...) Marii cântăreţi de muzică populară au cules şi folclor adevărat, dar succesul lor s-a datorat muzicii de petrecere. Vedea-l-aş pe Mihai într-un dans cu strigoi şi moroi. El care dansează numai muzică veselă (...) E o prostie ce a zis Mihai. Pe scena asta trebuie să veniţi cu energie şi veselie, nu cu mortăciuni“.

Conflictul s-a înteţit când Mihai Petre i-a cerut lui Călinescu să spună cum votează, sugerându-i astfel să încheie comentariile. 

„Puştiule, vezi că eşti cu zece ture de stadion în spatele meu (…). Ai un vocabular destul de sărac, măi Mihai. Când te bagi în discuţii cu mine trebuie să schimbi cuvintele. Nu pot să te las să te faci de c***t. Du-te la tine în sufragerie şi invită-i. Aici nu poţi să faci ce vrei“, i-a replicat actorul.

„Nu mă fac de c***t. Pot să fac ce vreau, crede-mă. E deja urât ce spui“, a răspuns dansatorul. 

„E treaba ta dacă din partea ta se vede urât. Uite mie mi se vede frumos. Tu reduci pe toată lumea la buricul pământului care te crezi tu“, a continuat Florin Călinescu. 

Cearta dintre cei doi s-a prelungit şi în momentele de pauză. „Atâta ştii să faci. Să te repeţi. Până nu pune el pe mort marama asta nu se lasă. Eşti nebun la cap. Tu ştii că o freci, dar te las în pace. Aici nu poţi să faci ce vrei. Te crezi buricul pământului. Ai un limbaj ieftin şi limitat“, i-a mai spus Călinescu.

„Eu nu mă cred buricul pământului“, a punctat Mihai. 

Într-o altă pauză, cei doi membri ai juriului au reluat discuţia în contradictoriul, Călinescu reproşându-i colegului său că este „un copil răzgâiat şi obraznic“. „Dar ţi se pare că e ceva constructiv ce faci tu? Ţi se pare că ai umor? Metoda ta de a vorbi cu privire la mine ţi se pare că e constructivă?“, l-a întrebat actorul. „Nu, mi se pare că e foarte rea. Eu zic să te linişteşti. Îţi port un respect deosebit, dar încearcă să te limitezi“, a fost replica lui Mihai Petre.

„Eu mă limitez la ale mele, dar tu nu ai comentarii cu privire la momente, ci la comentariile mele“, a continuat Călinescu. 

„E problema mea ce comentarii am eu“, a spus Mihai Petre. 

„Dar tu nu îţi spui părerea despre concurenţi, tu răspunzi punct cu punct fix la ce am răspuns eu. De ce?“. 

„Pentru că aşa am eu chef. Dar să ştii că nu dau doi bani pe părerile tale“, a replicat nervos Mihai Petre. 

„Deci, libertatea ta este că poţi să faci asta. Ok, comentează-mi părerea în continuare. Dacă asta îţi spune ţie conştiinţa artistică, comentează-mă pe mine, nu pe ăia de pe scenă (...). Aici nu e o secţie de terapie pentru tine, nu e totul despre tine şi despre părerea ta, despre modul tău, despre răceala ta“, a continuat Călinescu. 

Actorul a comentat şi în culise, în faţa camerelor: „Prea multă raportare la «nu-mi place mie». Păi, băi, toată producţia asta Pro TV este să-ţi placă ţie (n.r. lui Mihai Petre)? Asta ai înţeles? Că această producţie este să-ţi placă ţie? Du-te acasă, invită-ţi oameni la tine în sufragerie şi poţi să-i dai şi afară. Nu, la această emisiune te uiţi“, i-a mai transmis Călinescu lui Mihai Petre. 

   

Cum au reacţionat fanii show-ului de la Pro TV

Pe pagina de Facebook a show-ului „Românii au talent“, fanii s-au grăbit să-şi spună şi ei părerile cu privire la disputa celor doi membri ai juriului. Astfel, cei mai mulţi dintre aceştia au blamat comportamentul lui Călinescu, considerând că actorul a exagerat cu comentariile răutăcioase la adresa dansatorului. 

„Enervantă comportarea lui Călinescu faţă de Mihai Petre, nu-şi dă seama că jigneşte? Bună creştere a lui Mihai Petre, îl face sa suporte, nu e corect, luaţi măsuri“, a scris o persoană. 

„Nu poate fi tolerată atitudinea lui Florin Călinescu.. De apreciat calmul lui Mihai Petre. Foarte urât, domnule Călinescu, nu aveţi ce căuta acolo, mergeţi la culcare“, a fost un alt comentariu. 

„Călinescu deja exagerează, cade în ridicol“, a scris o altă persoană. 

„Ce urât este ceea ce se întâmplă între Călinescu şi Petre. Emisiunea nu este în direct, deci se putea tăia la montaj. Dar ce nu facem pentru creşterea audienţei, nu?“, se arată într-un alt comentariu. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite