De ce a plecat Dan Badea de la „iUmor“. Prima reacție a fostului prezentator

0
Publicat:

Dan Badea și Șerban Copoț, prezentatorii show-ului de la Antena 1, au fost înlocuiți zilele trecute de Emi și Cuza.

Dan Badea va fi implicat într-un nou proiect la Antena 1 FOTO Antena 1
Dan Badea va fi implicat într-un nou proiect la Antena 1 FOTO Antena 1

În sezonul 15 al show-ului „iUmor“ au avut loc unele schimbări importante, atât în componența juriului, cât și în ceea ce-i privește pe prezentatori. 

În locul celor doi prezentatori, Dan Badea și Șerban Copoț, care îi încurajau în culise pe concurenți, au venit Emi și Cuza. Chiar dacă nu se va mai regăsi în postura de prezentator, Dan Badea va rămâne implicat în show-ul de umor, ca invitat special, pe scenă, după cum a mărturisit într-un video postat pe Instagram.

Însă motivul principal pentru care nu va mai fi implicat în „iUmor“ este un alt proiect important la Antena 1.

„Datorită unui mega proiect tot marca Antena 1, timpul nu-mi mai permite să fiu zi de zi la filmările «iUmor», în calitate de prezentator“, a spus Dan Badea, în postarea de pe Instagram.

Și juriul show-ului are o nouă formulă: Cosmin Natanticu îl înlocuiește pe Nelu Cortea, căruia nu i s-a mai prelungit contractul. Actorul de comedie va sta alături de Cheloo, Delia și lui Cătălin Bordea, la masa juriului.

După plecarea lui Mihai Bendeac, în urmă cu un an, în juriul show-ului de umor au fost făcute mai multe schimbări. Mai întâi, în locul lui Bendeac a venit Costel Bojog, apoi acesta a fost înlocuit de doi actori de stand-up, Nelu Cortea și Cătălin Bordea, iar ultima schimbare este venirea lui Cosmin Natanticu.  

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite