Emi și Cuza, noii prezentatori „iUmor“. Șerban Copoț și Dan Badea nu mai fac parte din echipă

0
Publicat:

O nouă schimbare are loc în echipa show-ului de comedie: cei doi îi vor înlocui pe Șerban Copoț și Dan Badea, prezentatorii de până acum.

Emi și Cuza, noii prezentatori iUmor FOTO Antena 1
Emi și Cuza, noii prezentatori iUmor FOTO Antena 1

Cel de-al 15-lea sezon „iUmor“ vine cu schimbări atât la masa juriului, cât și în echipa de prezentatori. După ce contractul lui Nelu Cortea nu a mai fost înnoit, iar în locul acestuia, în juriu, a venit Cosmin Natanticu, potrivit Cancan, și în echipa de prezentare au loc schimbări.

„iUmor“ a dat startul filmărilor noului sezon, care aduce în rolurile de prezentatori un duo consacrat: Emi și Cuza vor fi alături de concurenți în culisele show-ului. Cei doi îi înlocuiesc pe Șerban Copoț și Dan Badea, cei care îi susțineau din culise pe concurenți și îi introduceau în scenă.

Să faci parte din echipa iUmor, un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri. Este o bucurie profesională sa primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit sa facă istorie cu acest format. Sperăm ca lucrurile sa decurgă asa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise. Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea“, a declarat Cuza, citat de a1.ro.

„Totul a început cu un telefon! Așa încep și căsnicii, și nașteri, și invitații la nuntă, și livrări de colete prin curier și restructurări de post! A fost ceva normal! Când am fost întrebați dacă ne-ar surâde ideea cred că a fost unul dintre momentele în care ne-am înțeles fără să ne spunem nimic unul altuia, pentru că până la urmă va fi o experiență nouă pentru noi, mai ales că este o emisiune de comedie, cumva pe nișa noastră, a ceea ce am făcut în online, unde putem fi noi și unde ne putem simți confortabil! Într-adevăr, ne-am gândit și la rate, la investiții, la ce ne mai ajută banii și am zis că e OK să mergem. Pentru că eu m-am însurat, Cuza și-a luat mașină scumpă, să mai recuperăm și noi“, a declarat cu umor Emi.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite