„Chefi la cuțite“ începe în forță: o luptă atipică pentru amuletă îi bulversează pe chefi FOTO

0
Publicat:

Sezonul 11 al show-ului culinar începe în această seară la Antena 1, de la ora 20.30, cu prima bătălie pentru amuletă.

Gina Pistol a pregătit prima provocare a sezonului la Chefi la cuție FOTO Antena 1
Gina Pistol a pregătit prima provocare a sezonului la Chefi la cuție FOTO Antena 1

Din acest sezon, lupta pentru amuletă are noi reguli: alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în arena culinară intră un al patrulea chef, care va munci din greu pentru a le face concurență. Cel care inaugurează competiția în noua formulă este Ștefan Popescu, care până acum s-a aflat în platoul show-ului în calitate de invitat la jurizarea preparatelor pentru amuletă. Show-ul gastronomic are premiera maraton cu trei ediții consecutive: luni, marți și miercuri, de la ora 20.30.

Amuleta pentru care se vor lupta în această seară oferă un avantaj extrem de prețios în competiție, așadar, lupta va fi acerbă. Dar provocarea pregătită de Gina Pistol este pe măsura avantajului: 11 cutii, deschise pe măsură ce proba se desfășoară, complică la maximum misiunea chefilor.

Fiecare cutie conține câte un ingredient care trebuie integrat în preparat. Astfel, niciunul dintre chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe chefi în această competiție.

„Chefi la cuțite“: invitați celebri la degustare

Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu“, a anunțat Chef Ștefan Popescu. „Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă“, a fost replica lui Florin Dumitrescu. „Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane“, a comentat Cătălin Scărlătescu.

Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele câștigate de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei chefi în urma bătăliei finale.

Cum se va desfășura prima luptă pentru amuletă din noul sezon și cine va obține victoria, dar și ce preparate și povești savuroase aduc în platou noii concurenți în etapa audițiilor pe nevăzute telespectatorii vor descoperi în prima ediție „Chefi la cuțite“, din această seară. Show-ul va fi difuzat de Antena 1 în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20.30.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite