Gina Pistol se retrage din televiziune. Ce a determinat-o să ia această decizie

0
Publicat:

Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională și se va retrage din emisiune de televiziune la care colaborează, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine.

Gina Pistol a anunțat că se retrage din televiziune FOTO Instagram
Gina Pistol a anunțat că se retrage din televiziune FOTO Instagram

Aceasta are o colaborare de șapte ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes Chefi la cuțite și Asia Express.

Astfel, sezonul 11 Chefi la cuțite, care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, este ultimul prezentat de Gina Pisto. Vedeta TV a făcut pe Instagram anunțul emoționant cu privire la retragerea sa: „Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI (Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea) care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume

Simpaticilor, aventura mea, continuă! Momentan , alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la TV”, a transmis Gina Pistol.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite