„Chefi la cuțite“: Sezonul 11 începe cu reguli noi și povești impresionante. Cum se distrează chefii la filmări VIDEO

0
Publicat:

Show-ul culinar de la Antena 1 dă luni seara startul unui nou sezon care va aduce multe emoții, dar și orgolii în platou.

Cei trei chefi de la Chefi la cuțite, la masa juriului
Sezonul 11 Chefi la cuțite începe din 27 martie FOTO Antena 1

Gina Pistol va prezenta ultimul ei sezon la „Chefi la cuțite“ și, cu siguranță, acesta va fi unul special pentru echipa emisiunii. Dar nu numai din acest motiv, ci și pentru că vor fi reguli noi la înfruntările pentru amulete, iar poveștile impresionante nu vor lipsi din această ediție.

Cei trei chefi se află într-un adevărat maraton al filmărilor în această perioadă, dar găsesc și timp să se distreze în pauze. Sorin Bontea a postat un clip pe pagina sa de Instagram, cu descrierea „Discoteca pe vechi“ în care dansează cu chef Cătălin Scărlătescu, spre deliciul fanilor.

„Chefi la cuțite“: ce se întâmplă în prim ediție

„Chefi la cuțite“ va avea premiera maraton luni, marți și miercuri, 27, 28 și 29 martie, de la 20.30, la Antena 1. Chiar în prima ediție, unul dintre aspiranții la un loc într-o echipă este un american de 31 de ani din Hawaii, care călătorește în jurul lumii de opt ani și care a ajuns în România. Acesta crede că îi va cuceri pe chefi cu preparatele din țara sa, despre care spune că sunt cele mai bune din lume.

Totodată, confruntările pentru amuletă vor deveni mai dificile din acest sezon, deoarece chefilor li se va alătura, la fiecare luptă, un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei chefi în urma bătăliei finale.

Gina Pistol va păși în platou pentru ultima oară în calitte de prezentatoare, căci vedeta a luat decizia de a se retrage din televiziune pentru a se dedica familiei. Irina Fodor, care a mai prezentat câteva ediții și în sezonul 10, este cea care îi va lua locul la „Chefi la cuțite“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite