Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”. Imagini cu noua prezentatoare în sezonul 11

0
Publicat:

„Chefi la cuțite” este pregătit să dea startul, în curând, celui de-al 11-lea sezon. Acesta fiind și ultimul prezentat de Gina Pistol. Vedeta a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioadă. Astfel, Irina Fodor îi va lua locul.

Gina Pistol
Gina Pistol a anunțat că se retrage din televiziune pentru o perioadă. FOTO Arhivă

Gina Pistol a anunțat în luna februarie printr-o postare publicată pe Instagram că se retrage din lumina reflectoarelor pentru a-i dedica mai mult timp fiicei sale, Josephine. Vedeta va prezenta cel de-al 11-lea sezon al show-ului culinar. Ulterior, Gina Pistol va fi înlocuită de Irina Fodor. 

image

De menționat este faptul că Irina Fodor a mai prezentat show-ul culinar și în cel de-al 10-lea sezon, atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19, conform VIVA.

Primarul Sectorului 3 a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu cei trei specialiști în ale bucătăriei și Irina Fodor. Robert Negoiță a transmis că „#HalaLaminor din Sectorul 3 a fost gazda unor filmări maraton pentru emisiunea Chefi la cuțite”. 

Ulterior, au apărut zvonuri conform cărora vedeta s-ar muta la postul rival, Pro TV. Dar, Gina Pistol a afirmat că sunt doar „speculații”.

Premiera noului sezon va avea loc pe 27 martie, de la ora 20:30, la Antena 1. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite