Actorii din „Teambuilding“ vin la „Chefi la cuțite“. Ce vor face în emisiune

0
Publicat:

Show-ul culinar de la Antena 1 se apropie de final, iar în această seară are loc penultimul battle înainte de semifinală.  

Actori din filmul „Teambuilding“ vor degusta preparatele concurenților FOTO Antena 1
Actori din filmul „Teambuilding“ vor degusta preparatele concurenților FOTO Antena 1

În seara aceasta, concurenții se întrec în penultimul battle al sezonului 11. „Până acum, avem patru battle-uri câștigate de Sorin, patru battle-uri câștigate de mine, trei battle-uri câștigate de Cătălin și două egalități. Să vedem azi ce se întâmplă“, a fost bilanțul făcut de chef Florin Dumitrescu. „Mai avem puțin, am patru oameni rămași în competiție, care îmi sunt foarte dragi și de aceea e foarte important să câștigăm aceste două battle-uri pe care le mai avem în față, ca să pot intra cu toți în semifinală“, a punctat Sorin Bontea. „Ai mei trebuie să dea tot pe ultima sută de metri, să fie o explozie de farfurii spectaculoase“, a completat Cătălin Scărlătescu.

Battle-ul 14 le aduce echipelor o temă cu pretenții din lumea internațională a bucătăriei. Concurenții vor reproduce preparate fine dining ale unor chefi celebri la nivel mondial, recreând plating-uri complexe, pentru care își vor pune la bătaie creativitatea și inventivitatea.

Se anunță o probă foarte grea. În momentul în care vobim de farfurii de stele Michelin, atunci ajungem la niște tehnici foarte complicate, iar timpul pe care noi îl avem la dispoziție aici nu este nici pe departe suficient“, a comentat chef Dumitrescu. Cei care vor da greutate cu votul lor celor mai reușite farfurii sunt oameni care vin dintr-un domeniu creativ și inventiv – pentru că jurizarea rămâne, pentru a doua seară, în mediul artistic.

De data aceasta, degustătorii sunt actori din filmul „Teambuilding“. Cine va câștiga penultimul battle și ce surprize va aduce proba individuală eliminatorie telespectatorii vor afla urmărind ediția „Chefi la cuțite“ difuzată la Antena 1, de la 20.30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite