„Chefi la cuțite“: actorii din serialul „Lia“ jurizează preparatele

0
Publicat:

Concurenții participă la ultimele înfruntări culinare, iar juriul va decide cine va părăsi competiția în ediția din această seară a show-ului de l Antena 1.

Chefii aruncă în luptă ultimele amulete FOTO Shutterstock
Chefii aruncă în luptă ultimele amulete FOTO Shutterstock

În această seară, la „Chefi la cuțite“, urmează o sesiune de gătit cu o dublă provocare: roata nemiloasă a ingredientelor se va întâlni cu a doua cerință impusă celor trei echipe, care va duce proba la un nivel demn de ultimele battle-uri ale sezonului 11. Este confruntarea cu numărul 13: oare ce chef are superstiții? “Battle 13: dacă îi credem pe superstițioși, va fi horror, groază, thriller! Și adevărul este că această combinație de două probe într-una singură va fi devastatoare azi“, a comentat Florin Dumitrescu.

Emoțiile sunt cu atât mai mari cu cât echipele gătesc diseară pentru un juriu alcătuit din actorii care fac parte din distribuția serialului Lia. Bebe Cotimanis, Ioana Blaj, Kira Hagi și Ștefan Floroaica sunt printre degustătorii de care va depinde mult așteptatul verdict. Se anunță o seară intensă, iar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece din nou în lovituri strategice cu amulete periculoase. Toți cei trei chefi vor apăsa butonul roșu de alarmă, folosindu-și avantajele rămase pentru a-și incomoda adversarii și a-și propulsa echipa într-o întrecere extrem de tensionată.

Mai sunt trei confruntări culinare între echipe până la semifinală, așadar presiunea se va simți din plin la bancurile de lucru. Chef Bontea are o echipă alcătuită din Monica Pușcoiu, Nina Hariton, Constantin Onuț și Matthew Ensanmehr. Chef Dumitrescu îi are în tabăra sa pe George Borșaru, Mihaela Zahariea, Laurențiu Neamțu și Luna Morgaciova.

Chef Scărlătescu intră în luptă cu Paul Tudosescu, Amalia Esa, Anamaria Ijac, George Popescu și Ștefan Nistor. Fiecare concurent rămas în competiție visează la un loc în semifinală și fiecare dintre cei trei Chefi speră să ajungă în acea etapă cu cât mai mulți oameni. Iar cel mai puternic scut în fața eliminării este câștigarea battle-ului. Ce va decide juriul și cine va părăsi competiția în această seară telespectatorii vor afla în ediția „Chefi la cuțite“, difuzată de Antena 1 de la 20.30.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite