S-a aflat câștigătorul sezonului 11 al show-ului culinar „Chefi la Cuțite”. Cine a făcut dezvăluirea

0
Publicat:

Marele câștigător din sezonul 11 al show-ului culinar „Chefi la Cuțite” a fost deja dezvăluit. Numele a fost făcut public pe rețelele de socializare. Se pare că ar fi vorba despre o femeie.

Cine ar putea fi câștigătorul sezonului 11 „Chefi la Cuțite” FOTO Arhivă
Cine ar putea fi câștigătorul sezonului 11 „Chefi la Cuțite” FOTO Arhivă

Ar fi vorba despre nimeni alta decât Nina Haritan. Moldoveanca este prima femeie care a reușit să obțină trei cuțite de aur, în cadrul emisiunii. Concurenta l-a ales pe Chef Sorin Bontea și face parte din echipa acestuia.

Cine a dezvăluit numele concurentului câștigător

Numele câștigătoarei a apărut pe pagina „Viperele Vesele” - un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului.

Până acum predicţiilor sau deconspirările acestor Vipere Vesele au fost adevărate, aşa că fanii „Chefi la cuţite” ar putea deja să o felicite pe câştigătoarea noului trofeu.

Acest grup intitulat Viperele Vesele activează cu precădere în Social Media, pe un cont de Instagram cu același nume, și pretinde că ar da în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor media.

În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cuțite care a primit cuțitul de aur, Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, au precizat Viperele Vesele, pe pagina lor de Instagram.

Finala competiţiei va avea loc la 20 iunie, aşa că rămâne de văzut dacă acest prognostic este adevărat. Dacă se adevereşte, atunci Nina este a treia femeie care câştigă consecutiv, căci şi sezoanele precedente au avut tot o învingătoare.

Narcisa Birjaru din echipa condusă de Cătălin Scărlătescu a câştigat sezonul cu numărul 9 (în mai 2022), iar sezonul cu numărul 10 (în decembrie 2022) a fost câştigat de Florica Boboi, care făcea parte tot din echipa care ar fi învingătoare şi anul acesta, cea condusă de Sorin Bontea.

Cine este Nina Hariton

Nina Hariton jpg

Nina este din Republica Moldova și lucrează ca agent imobiliar în Paris, unde locuiește de opt ani. De mică a fost pasionată de bucătărie, iar de curând și-a făcut curaj și a decis să participe la „Chefi la cuțite”. În prima etapă a competiției Nina Hariton a pregătit un piept de găină de fermă cu piure de broccoli și a reușit să-i impresioneze pe toți cei trei jurați.

Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim, a spus Nina Hariton la intrarea ei în concurs.

Concurenta a spus şi care este motivul pentru care și-a părăsit țara natală.

Citește continuarea pe Click.ro

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite