VIDEO Matthew McConaughey s-a bătut cu pumnul în piept în filmul „Lupul de pe Wall Street“ şi-a ieşit un hit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra bătaie în piept pe care Matthew McConaughey o face în filmul „Lupul de pe Wall Street“ a fost transformată într-o piesă dance. Mişcarea despre care actorul spune că este doar un exerciţiu de încălzire înainte de a intra la filmări a fost atât de apreciată, încât Leonardo DiCaprio a insistat să fie inclusă în film, iar un DJ a realizat o melodie pornind de la ea.

În stilul tipic, Matthew McConaughey, proaspătul câştigător al premiului Oscar pentru Cel mai bun actor, a susţinut că bătaia ritmică în piept pe care o execută într-una dintre scenele filmului „The Wolf Of Wall Street/Lupul de pe Wall Street“, atunci când joacă rolul lui Mark Hanna, este o mişcare obişnuită pentru el, pe care o face pentru a se relaxa, şi care s-a mulat perfect în contextul filmului, la cererea lui Leonardo DiCaprio.

„Fac mişcarea asta de la un moment la altul pentru a mă relaxa înainte de o scenă sau pentru a-mi domoli vocea, o fac pentru a avea acelaşi ton vocal precum personajul pe care îl interpretez. Executam mişcarea asta înainte de a filma, iar Leonardo a spus «De ce nu o inserezi în film?». Aşa că am făcut cum mi-a zis“, a explicat Matthew McConaughey într-un interviu pentru „The Showbiz 411“, în februarie.

Poate că este un simplu exerciţiu de încălzire, dar internauţii se dau în vânt după scena în care McConaughey îşi bate cu pumnul în piept. Iar acum când momentul a luat amploare, celebra bătaie în piept a fost transformată într-o piesă dance realizată de Jonny Wilson a.k.a. Eclectic Method. Pe lângă tenta muzicală care i-o imprimă, artistul a inserat şi unele pasaje din film în care actorii spun diverse replici.

După ce pe 2 martie, la gala premiilor Oscar 2014, a câştigat trofeul pentru cel mai bun actor pentru rolul din drama despre SIDA „Dallas Buyers Club“, Matthew McConaughey (43 de ani) poate face istorie în vară dacă va reuşi să câştige un premiu asemănător la gala Emmy, din vară, pentru rolul din seria HBO „True Detective/Detectivii din Louisiana“. Dacă acest lucru se va înfăptui, McConaughey va deveni primul actor de sex masculin câştigător al unui Oscar care să ia şi un Emmy în acelaşi an.

image

Matthew McConaughey a devenit cunoscut în 1993, după rolul din comedia „Marea ameţeală/Dazed and Confused“, construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu filmele „Eu cu cine mă mărit?/The Wedding Planner“, „Cum să scapi de un tip în 10 zile/How To Lose A Guy In 10 Days“, „Sahara“ şi „Aurul nebunilor/Fool’s Gold“, scrie Mediafax.

Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică „Fantomele fostelor iubite/Ghost of Girlfriends Past“ şi a jucat rolul principal în drama „The Lincoln Lawyer“, care a avut premiera în 2011. Recent, actorul american a jucat în filmele „The Paperboy“ şi „Magic Mike“ şi a putut să fie văzut, recent, pe marile ecrane în alte două pelicule apreciate de public şi de criticii de specialitate, „Dallas Buyers Club“ şi „Lupul de pe Wall Street“.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite