VIDEO Eurovision 2014: Paula şi Ovi au fost deja notaţi de juriile de specialitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula şi Ovi, la repetiţia generală la care au fost notaţi de juriile de specialitate FOTO EBU/eurovision.tv
Paula şi Ovi, la repetiţia generală la care au fost notaţi de juriile de specialitate FOTO EBU/eurovision.tv

Paula Seling şi Ovi îşi vor aduce „Miracolul“ pe scena Eurovision 2014, în această seară, de la ora 22.00. în semifinala transmisă în direct de TVR 1. Miercuri, însă, reprezentanţii României au susţinut două repetiţii generale şi au fost deja notaţi de juriile de specialitate, după cum prevede regulamentul concursului.

Deşi spectacolul live al celei de-a doua semifinale Eurovision 2014 are loc în această seară, cei 15 concurenţi au fost notaţi de juriile de specialitate în seara zilei de miercuri, la cea de-a doua repetiţie cu public şi costume. Fără a fi difuzată, această repetiţie este la fel de importantă ca şi evoluţia din spectacolul televizat, întrucât juriile din cele 15 ţări concurente în această semifinală îşi exprimă votul. 

Juriul din România (care notează doar prestaţiile celorlalţi 14 participanţi) este format din Mădălin Voicu (preşedinte), Bobby Stoica (ex Voltaj), Mirela Fugaru, Călin Geambaşu şi Nicoleta Matei (Nico). Ponderea votului juriului contează în proporţie de 50%, la fel ca şi votul telespectatorilor (telespectatorii pot vota doar 15 minute, după încheierea specracolului din această seară). 

„Paula şi Ovi au cântat excepţional. Sperăm că juriul a acordat note mari pentru prestaţia de aseară. Aşteptăm astăzi la ultima repetiţie de dinaintea semifinalei, mai avem mici retuşuri. Însă spectacolul începe să arate aşa cum am sperat“, a declarat în această dimineaţă Liana Stanciu, şeful delegaţiei României la Eurovision.

„Repetiţia generală cu notarea juriului a mers bine: partea audio, cea importantă în seara respectivă a fost cum ne-am dorit. Din păcate, la efecte şi decupaj, am avut surprize care ne-au făcut să ne întrebăm de ce nu am fost lăsaţi să aplicăm metoda noastră de la selecţia naţională de proiecţie a hologramei. Sperăm ca şi impactul vizual să fie cel puţin la fel de bun cum ni s-a promis. Trebuie să fie un moment miraculos”, declara Paula Seling, cu câteva ore înainte de intrarea în semifinală.

Ovi este optimist în privinţa celei de-a doua participări a României la Eurovision în actuala formulă: „După 10 luni de muncă intensă, a venit şi ziua în care vom cânta şi prezenta piesa noastră, „Miracle“, pe scena din Copenhaga. Suntem pregătiţi, suntem entuziaşti şi gata să arătăm Europei că suntem un duet care are experienţă de scenă şi nu am revenit în competiţia Eurovision de anul acesta doar să mai bifăm o apariţie în acest concurs. Ne dorim chiar să scriem istorie pentru România“, a declarat el.

paula si ovi repetitii juriu eurovision 2014 foto EBU/eurovision.tv

Show-ul produs de televiziunea naţională daneză împreună cu EBU va fi urmărit în această seară de 11.000 de spectatori aflaţi în sala de la B&W Hallerne, dar şi de milioane de telespectatori din lumea întreagă. Românii din ţară nu pot vota pentru Paula Seling & OVI, în schimb, românii din diaspora pot face ca miracolul să devină realitate.

Ei pot acorda voturi reprezentanţilor noştri, urmărind concursul la postul naţional de televiziune în ţara unde locuiesc şi urmând instrucţiunile anunţate.

În semifinala a doua au drept de vot doar telespectatorii aflaţi în ţările participante, precum şi cei din Italia, Marea Britanie, Germania. Votarea începe după ultima piesă din concurs şi durează 15 minute.

paula si ovi repetitii juriu eurovision 2014 foto EBU/eurovision.tv

Ţările din a doua semifinală, în ordinea intrării în concurs

1.Malta: Firelight - „Coming Home“

2.Israel: Mei Finegold - „Same Heart“

3.Norvegia: Carl Espen - „Silent Storm“

4.Georgia: The Shin and Mariko - „Three Minutes to Earth“

5.Polonia: Donatan & Cleo - „My Słowianie - We Are Slavic“

6.Austria: Conchita Wurst - „Rise Like a Pheonix“

7.Lituania: Vilija Matačiūnaitė - „Attention“

8.Finlanda: Softengine - „Something Better“

9.Irlanda: Can-Linn (featuring Kasey Smith) - „Heartbeat“

10.Belarus: Teo - „Cheesecake“

11. Macedonia: Tijana - „To the Sky“

12.Elveţia: Sebalter - „Hunter of Stars“

13.Grecia: Freaky Fortune feat. RiskyKidd - „Rise Up“

14.Slovenia: Tinkara Kovač - „Round and round“

15.România: Paula Seling şi Ovi - „Miracle“

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite