Paula Seling şi Ovi Jacobsen, la Adevărul Live: „Lumea vorbeşte de Eurovision la Bucureşti în 2015“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe ultima sută de metri, înainte de zborul către competiţia muzicală de succes, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Jacobsen), reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2014 şi interpreţii piesei „Miracle“, au împărtăşit emoţiile şi aşteptările de la evenimentul din Danemarca, la Adevărul Live.

Artiştii care vor urca pe scena din Copenhaga în a doua semifinală, pe 8 mai, au lansat duminică videoclipul piesei „Miracle“. Paula şi Ovi vor concura cu artişti din Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Macedonia, Elveţia, Grecia şi Slovenia. Potrivit sondajelor, reprezentanţii României sunt favoriţi în semifinală şi au mari şanse de a se califica în cursa finală.

Cele mai importante declaraţii:

„Sunt milioane de lucruri de pus la punct. Am adus materiale pentru cei care cred în «miracolul» nostru. Clipul este de imagine, dar şi artistic. Din cauza timpului nu am dus nişte detalii la final, de postprocesare e vorba. S-a lucrat la foc continuu“, spun cei doi.

„Lumea vorbeşte de Bucureşti 2015“

„Ne regăsim într-un moment ca în 2010. La Londra oamenii ştiau versurile piesei. Suntem cu picioarele pe pământ, vrem să câştigăm, pentru România. Reuşim un vibe cu românii din Diaspora, la fel ca în 2010. La nivel spiritual, dar şi la nivelul voturilor. Eu am stat, în Londra, după concert, de vorbă cu organizatorii. Lumea vorbeşte de Eurovsion la Bucureşti în 2015“, spune Ovi cu referire la o viitoare victorie a României anul acesta şi despre organizarea concursului în Capitală, anul viitor. „Avem atuu-ul piesei, este dinamică, partea în care Paula excelează se remarcă“, completează el.

„Noi vă asigurăm de un lucru, o să fim la înălţime. Repetăm, avem coregrafie, începem să ne simţim pregătiţi şi siguri pe noi. Vom da, pe scenă, tot ce ştim noi mai bine. Cred că o să avem tăria să fim concentraţi, toţi anii de experienţă să se vadă asta în faţa publicului. Nu am nicio teamă, sunt foarte pragmatic, sunt mai mult ca oricând sigur pe ceea ce ştim ce facem“, arată Ovi.

image

Paula şi Ovi FOTO David Enea

„Încă se lucrează la show, sunt nişte mici probleme de viziune în ceea ce priveşte modul în care show-ul se vrea pe scenă, se corectează ceea ce nu e bine. Nu ne-au lăsat să avem ecranele de holograme cu noi acolo. În momentul ăsta sunt destul de multe necunoscute. Noi doi ca artişti nu avem nevoie de stres în momentul ăsta“, spune Paula Seling.

O idee într-un timp limitat

„Mie mi-a plăcut ideea lui Alex Ceauşu, chiar dacă timpul era foarte scurt, o săptămână. El vede miracolul în iubire care crează un alt miracol, viaţa. Şi miracolul este şi viaţa. Totul s-a întâmplat într-o cameră goală. Iubirea venea prin cei doi dansatori. S-a lucrat extrem de uşor cu Alex, drage dublă, după dublă ca să fie sigur că are ceea ce trebuie. Noi am stat doar cu picioarele în apă, dar dansatorii s-au tăvălit în apă“, a spus Paula despre culisele filmărilor.

„Vom avea patru backing vocals din Norvegia, e important să fie totul plin. Ovi a găsit profesionişti. Ei au acolo tot ce trebuie să facă pentru repetiţii. Pot să vă spun că îmi place foarte mult rochia pe care o să o port. M-am gândit să schimbăm holograma în finală, dar nu putem să facem schimbări. Rochia are destul de multe kilograme, are metal şi strasuri“, dezvăluie Paula.

Preferaţii Paulei

„Îmi place refrenul Ungariei, îmi place orchestratia Armeniei, îmi place o linie de referen din piesa Angliei. Noi ne dorim să convingem românii de peste hotare că merită să voteze piesa. Îmi doresc doarte mult ca prestaţia noastră să fie miraculoasă, la fel ca în 2010“, explică Paula.

Detaliile tehnice, singurul impediment

„Detalii tehnice mă consumă extrem de mult, ceea ce nu depinde de noi. Să sperăm ca va fi totul ceas. Chiar dacă ne vom îndepărta în kilometri, echipa ne susţine şi pentru asta le mulţumesc. Nu ştiu când vom repeta pentru prima data, vom sta în Copenhaga, Liana Stanciu a găsit cazare acolo. Avem întâlniri, spectacole la Eurovision Vilage, un fel de preview. Avem întâlniri cu presa, repetiţii peste repetiţii. Repetiţia pentru cască, pentru scenă. Am emoţii pentru că nu ştiu când va ajunge rochia până la prima repetiţie. În 2010 am mers de la prima repetiţie cu costumaţia de scenă“, zice Paula.

„Fiecare gând bun ne ridică mai sus, vă mulţumim că ne sunteţi alături“, încheie Paula.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite