Mihai Trăistariu, șocat de reprezentanta Ucrainei la Eurovision. Ce spune despre solista care cântă în pamperși

0
Publicat:

Mihai Trăistariu a rămas, pur și simplu, șocat atunci când a dat cu ochii de Alyona Alyona, reprezentata Ucrainei la Eurovision. Rapperița uimește lumea întreagă cu apariția sa: cântă în pamperși, cu suzeta la gât și cu un biberon în mână. Mulți o dau favorită în concursul de la Malmö (Suedia). 

Mihai Trăistariu (47 de ani) a sperat că va avea șansa să reprezinte anul acesta România la Eurovision, în Suedia, la Malmö.

Din păcate, TVR a anunțat, luna trecută, că nu are bani pentru acest concurs european, în condițiile în care anul trecut țara noastră s-a clasat pe ultima poziție, cu zero puncte, în semifinala unde a fost reprezentată de tânarul Theodor Andrei.

Trăistariu s-a înfuriat la culme, mai ales că găsise și piesa potrivită, potrivit Click!.

Nu a mai avut timp să se înscrie ca să concureze nici pentru altă țară, așa că a rămas să comenteze critic de pe margine concurenții de anul acesta.

Alyona Alyona, reprezentanta Ucrainei la Eurovision. FOTO Facebook
Alyona Alyona, reprezentanta Ucrainei la Eurovision. FOTO Facebook

Mihai Trăistariu: „Ea e Alyona. Cu suzeta la pachet, cu pampers și cu lăptic”

Reprezentata nou-desemnată a Ucrainei, Alyona Alyona, l-a lăsat însă pe Trăistariu mut de uimire cu aparitia ei controversată.

Pozele cu reprezentanta Ucrainei, Alyona Alyona, au devenit virale pe Internet.

Într-una dintre aceste imagini, cântăreața apare îmbrăcată cu un tricou și cu un scutec (pamperși) pentru adulți, iar în mână ține o sticlă de lapte, mai precis un biberon, iar la gât, artista poartă o suzetă supradimensionată.

Mihai Trăstariu a distribuit și el, uimit, imaginea pe rețelele de socializare, comentând ironic apariția reprezentantei Ucrainei.

„Ea va reprezenta Ucraina la Eurovision 2024. Au ales-o acum. Alyona. Cu suzeta la pachet, cu pampers și cu ... lăptic. Mda (...) Chiar dacă Eurovisionul e un concurs de creație, nu mai e chiar creația, e tot pachetul. Și atunci trebuie să înțelegem că mai vii și cu o nebunie de asta. Plus Ucraina care e în război, plus suzeta și cu astea…Probabil va fi în top 3!”, a declarat Mihai Traistariu, pentru Click!

Comentariile fanilor la adresa apariției reprezentantei Ucrainei, Alyona Alyona, au fost și ele pe măsură.

„România anul ăsta e și mai șmecheră. Este invizibilă. Nu au avut bani nici de o suzetă ai noștri!”

România nu va mai participa la Eurovision 2024.  Trăistariu: „Îi doare-n cot! 

Marea finală din acest an a Eurovision se va desfășura pe data de 11 mai, un număr de 37 de țări europene urmând să își trimită concurenții pe scena din Suedia. Din păcate, țara noastră nu  va participa la Eurovision 2024.

Sunt foarte dezamăgit și foarte supărat! Nu vorbesc de faptul că aveam eu o piesă că pe ăștia îi doare în cot oricum de Trăistariu, nu-i interesează. Era important să scrie și România pe ecran”, a declarat indignat, Mihai Trăistariu, pentru Click!

Articolul integral, în Click!

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite