Reacția lui Mihai Trăistariu, după ce TVR a anunțat că România va fi absentă la Eurovision 2024: „Îi doare în cot”

0
Publicat:

După ce TVR a anunțat joi, 25 ianuarie, că România nu va participa la ediția din acest an a concursului Eurovision, Mihai Trăistariu a afirmat că este „foarte dezamăgit” și „supărat”.

Mihai Trăistariu
Mihai Traistariu a declarat că este „indignat pe cei patru care au votat împotrivă”. Foto: Arhivă

Constrângerile financiare şi dorinţa de a reprezenta România la un nivel performant sunt motivele pentru care Consiliul de Administraţie (CA) a decis ca TVR să nu participe la ediţia din acest an a Eurovision Song Contest (ESC). Hotărârea a fost luată în şedinţa de astăzi, 25 ianuarie, cu 5 voturi 'pentru', 4 'abţineri' şi 4 'împotrivă'", a informat TVR, într-un comunicat citat de Agerpres. 

Amintim că România, care a fost reprezentată de Theodor Andrei cu piesa „D.G.T. (Off and On)", a ratat, anul trecut, calificarea în finala concursului Eurovision 2023. 

Reacția artistului 

Sunt foarte dezamăgit și foarte supărat! Nu vorbesc de faptul că aveam eu o piesă că pe ăștia îi doare în cot oricum de Trăistariu, nu-i interesează. Dar, e ca și cum ai spune că, dacă la fotbal am ieșit codași, nu mai mergem anul viitor la campionat.  

Nu ai cum să scoți muzica românească de pe harta lumii. Era important să scrie și România pe ecran, chiar dacă vom avea ani mai buni sau mai proști. 

Sunt indignat pe cei patru care au votat împotrivă. Pe ăștia contra vreau să-i văd ca să înțeleg de ce! Normal ar fi să ne spună cine sunt pentru că televiziunea e susținută din bani publici. 

Eu atât vreau să știu: de ce nu mă lasă pe mine să particip la Eurovision? Am înțeles că bagă bani în fotbal, Olimpiadă, deci bani găsesc, cei 180.000. Anul trecut au risipit 400 000 de euro ca să se ducă toți cu neamurile acolo”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Click! 

Citește continuarea pe Click.ro! 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite