Grammy 2023. Au fost anunțați artiștii care vor cânta la gala premiilor muzicale

0
Publicat:

Cea mai importantă noapte a industriei muzicale se apropie: prestigioasele trofee vor fi decernate pe 5 februarie, la Los Angeles.

Beyonce pozează pe covorul roșu la gala Grammy
Beyonce are cele mai multe nominalizări la Grammy 2023

Cântăreții care vor urca pe scena Grammy 2023 pentru a susține momente artistice sunt Bad Bunny, Mary J. Blige, Brandi Carlile, Luke Combs, Steve Lacy, Lizzo, Kim Petras, Harry Styles și Sam Smith.

Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări a Statelor Unite ale Americii va decerna și în acest an trofeele pentru realizări remarcabile în domeniul muzical, în cadrul celei de-a 65-a ediții a premiilor Grammy.

Artista americană Beyoncé domină gala, având nu mai puțin de nouă nominalizări. Vedeta americană a fost nominalizată în acest an inclusiv la categoriile Albumul anului („Renaissance“), Înregistrarea anului şi Cântecul anului (pentru single-ul „Break My Soul“).

Ea este urmată de Kendrick Lamar cu opt, iar Adele și Brandi Carlile au câte șapte propuneri. Alți artiști cu mari șanse să câștige un trofeu important sunt Bad Bunny, Harry Styles, Lizzo și Taylor Swift.

Beyoncé, care a lansat anul trecut albumul „Renaissance“, este considerată marea favorită în acest an. Totuși, presa internațională notează că, deși ar trebui să câștige la cea mai importantă categorie, Albumului anului, ar putea pierde în fața lui Adele, Brandi Carlile sau Bad Bunny. Cântăreața americană a revenit în muzică și a anunțat că va susţine în 2023 primul turneu mondial după o pauză de șapte ani.

Comediantul Trevor Noah va prezenta pentru al treilea an consecutiv gala de decernare a premiilor Grammy. Evenimentul va fi transmis în direct pe și VOYO, luni, 6 februarie, de la ora 2.00 (ora României).

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite