Gala de decernare a premiilor Grammy, prezentată de Trevor Noah pentru al treilea an consecutiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trevor Noah va prezenta pentru al treilea an consecutiv gala de decernare a premiilor Grammy, informează cbsnews.com. Beyonce a primit cele mai multe nominalizări.

Trevor Noah
Trevor Noah. Foto Shutterstock

Evenimentul, a cărei ediţie din 2023 va avea loc pe 5 februarie la Los Angeles, va avea loc la Crypto.com Arena, o sală de spectacole cunoscută în trecut sub numele de Staples Center, şi va fi difuzat în direct de postul de televiziune CBS, precum şi în streaming de platforma Paramount+.

Trevor Noah, care s-a despărţit de curând de talk-show-ul "The Daily Show", pe care l-a prezentat din anul 2015, a confirmat revenirea sa în calitate de prezentator principal al galei Grammy Awards prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram.

Nominalizările la premiile Grammy

Cântăreaţa Beyonce a primit cele mai multe nominalizări - nouă - şi l-a egalat pe soţul ei, Jay-Z, în clasamentul artiştilor cu cele mai multe nominalizări din toate timpurile la premiile Grammy - ambii au ajuns la un total de 88. Vedeta americană a fost nominalizată în acest an inclusiv la categoriile "cel mai bun album" - pentru materialul discografic "Renaissance" -, "înregistrarea anului" şi "cântecul anului", pentru single-ul "Break my Soul".

O listă cu starurile care vor participa la Grammy Awards 2023 nu au fost deocamdată dezvăluită de organizatori, însă artiştii nominalizaţi la categoriile principale, precum "cel mai bun album" şi "cea mai bună înregistrare", sunt adeseori invitaţi să susţină recitaluri pe scena acestei gale

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite