Un român joacă rolul „mâinii“ / Thing din „Wednesday“, serialul momentului pe Netflix. Ce laude îi aduce regizorul Tim Burton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul „Wednesday“, printre cele mai urmărite filme de pe platforma Netflix și care a avut premiera pe 23 noiembrie, are în distribuția sa mai mulți actori români. Printre ei se numără Victor Dorobanțu, în rolul The Thing, „mâna“ misterioasă din film.

Victor Dorobanțu și Tim Burton la premiera serialului Wednesday FOTO arhiva personală
Victor Dorobanțu și Tim Burton la premiera serialului Wednesday FOTO arhiva personală

Un rol special îl are magicianul-actor Victor Dorobanțu, originar din Ploiești. În serialul american „Wednesday“, chipul lui Victor Dorobanțu nu se vede deloc, pentru că el este The Thing, acea mână foarte năstrușnică ce este totodată cel mai bun prieten al lui Wednesday, personajul principal. 

Prestația deosebită a lui Victor Dorobanțu a fost remarcată și de către regizorul serialului Wednesday de pe Netflix, celebrul Tim Burton, într-un interviu acordat pentru urban.ro. 

„Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine. El e personaj complet. Are o structură și o expresivitate și o emoție a mâinii, o tipologie pe care o simți când o vezi chiar dacă nu o descrii în detaliu în cuvinte. E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate și coordonare a mâinii și a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta”, a declarat Tim Burton pentru urban.ro. 

De altfel, o parte din scene au fost filmate chiar în România. 

Trebuie spus că atunci când Tim Burton a venit în România, a făcut o selecție foarte riguroasă, căutând aproape toți magicienii din țara noastră și alegându-l pe Victor Dorobanțu pentru personalitatea și dexteritatea mâinii.

Alături de Jenny Ortega, care o interpretează admirabil pe Wednesday Addams, în serialul Wednesday difuzat de Netflix, apar actori faimoși, precum superba Catherine Zeta-Jones, care o încarnează pe Morticia Addams sau Luis Guzmán, distribuit în rolul legendarului Gomez Addams.

Prestația lui Victor Dorobanțu a fost apreciată mult și de către cei de la Netflix, care au scris pe conturile oficiale de pe rețelele sociale că acesta este „un actor incredibil”.

Serialul Wednesday prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, acolo unde tânăra încearcă să învețe să își folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime teribile ce au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Academia Nevermore.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite