Catherine Zeta-Jones, mesaj pentru fani din Bucureşti: Soarele nu a răsărit încă şi mă pregătesc să devin Morticia Addams VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catherine Zeta-Jones FOTO Getty Images
Catherine Zeta-Jones FOTO Getty Images

Actriţa Catherine Zeta-Jones, care se află la filmări în Bucureşti pentru serialul „Wednesday” în regia lui Tim Burton, le-a transmis fanilor salutări de la fereastra sa de hotel, într-un videoclip  publicat pe Instagram.

Jones a anunţat că se pregăteşte să intre la machiaj pentru a deveni Morticia Addams. „Soarele încă nu a răsărit în Bucureşti! Şi Morticia Addams se trezeşte! Fată muncitoare. Bună dimineaţa, tuturor!”, a scris ea.

Actriţa anunţa pe reţeaua de socializare acum câteva săptămâni că are ocazia să o joace pe Morticia Addams în regia incomparabilului Tim Burton pentru „Wednesday” la Netflix.

„Sunt atât de încântată! Să lucrez din nou cu Luis Guzman (cu care am filmat la „Traffic”) care va fi Gomez, şi cu fabuloasa Jenna Ortega în rolul titular ca Wednesday Addams. Sunt nerăbdătoare!”. 

Actriţa în vârstă de 53 de ani a fost premiată cu Oscar pentru interpretarea din „Chicago” (2002), care i-a adus şi un trofeu BAFTA şi o nominalizare la Globurile de Aur, între altele.

Tim Burton, cunoscut pentru filme ca „Edward Scissorhands”, „Batman”, „Batman Returns”, „Ed Wood”, „Mars Attacks”, „Corpse Bride” şi „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, va filma „Wednesday”, un serial cu opt episoade care continuă povestea din „Familia Addams”.

Este programat ca filmările să aibă loc timp de şase luni, în mai multe locuri din ţară, şi ca serialul să fie lansat la finalul anului 2022.

„Wednesday” este unul dintre puţinele seriale din cariera lui Burton, care a primit de-a lungul carierei două nominalizări la Oscar şi a fost recompensat cu un Glob de Aur şi un premiu Emmy. El a mai regizat episoade din „Alfred Hitchcock Presents” şi a fost producător executiv al serialului animat „Beetlejuice”.

        View this post on Instagram                       A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite