Primul serial original Netflix filmat în România, printre noutățile lunii noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre noutățile lunii noiembrie pe Netflix se numără primul serial original filmat de compania americană de streaming în România.

Familia Addams Jackie Coogan profimedia 0726241961 jpg

Este vorba de Wednesday, serialul care completează povestea Familiei Addams și cea dintâi producție a companiei filmată în România. 

Tot în luna noiembrie apare și sezonul 5 al controversatului serial The Crown care promite dezvăluirea unor momente fascinante din vieța familiei regale a Marii Britanii și nu menajează deloc membrii familiei nici după moartea reginei Elisabeta a II-a, potrivit Hotnews

Alte noutăți ale companiei de streaming de luna aceasta pentru utilizatorii români sunt: 1899, un serial de mister, continuarea filmului Enola Holmes lansat în urmă cu doi ani, sezonul 4 al serialului Manifest și filmul de aventură Slumberland. 

Wednesday

Wednesday este, potrivit sursei citate, un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale și să pună capăt unei serii de crime monstruoase. 

Mai mult, tânăra trebuie să elucideze și un mister vechi de peste 35 de ani în care au fost implicați părinții săi. 

Sezonul 5 al serialului The Crown 

Sezonul 5 al serialului The Crown este atât de controversat încât Netflix a fost în cele din urmă de acord să afișeze un disclaimer care anunță spectatorii că este vorba de un serial de ficțiune, după ce ani de zile a rezistat solicitărilor în acest sens.

Serialul 1899

Producția intitulată „1899” prezintă povestea unor emigranți care părăsesc Europa pentru un viitor pe un nou continent, dar care ia o turnură neașteptată. 

Continuarea filmului Enola Holmes 

Primul film Enola Holmes a devenit una dintre cele mai vizionate producții originale ale Netflix după lansarea sa în urmă cu doi ani, iar ultima parte a seriei de filme, Enola Holmes se confruntă cu un mister pentru a cărui rezolvare va avea nevoie de ajutorul prietenilor, dar și pe cel al fratelui său, Sherlock Holmes în persoană.

Manifest

Sezonul patru prezintă continuarea poveștii pasagerilor zborului 828, care caută adevăratul înțeles al Chemărilor. 

Slumberland 

Slumberland duce publicul într-un nou loc de poveste, o lume de vis și îl aduce pe actorul Jason Momoa într-un rol inedit, în care isteața Nemo, interpretată de Marlow Barkley și excentricul însoțitorul său, Flip, interpretat de Jason Momoa, se îmbarcă în aventura vieții lor. Cei doi pornesc într-o călătorie de incredibilă, traversând vise și fugind de coșmaruri. 

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite