Viviana Sposub și George Burcea, apariție răvășitoare la premiera serialului „Wednesday”

0
Publicat:

Viviana Sposub și George Burcea au avut o apariție spectaculoasă la Los Angeles, la premiera serialului „Wednesday”, în care actorul joacă rolul lui „Lurch”. El a fost coleg de platou cu superba Catherina Zeta-Jones.

Viviana Sposub și George Burcea, la Los Angeles FOTO Profimedia
Viviana Sposub și George Burcea, la Los Angeles FOTO Profimedia

Serialul e disponibil și în România, pe Netflix. Evenimentul a fost anunțat de Viviana Sposub într-o postare pe Instagram. Cei doi apar cu zâmbete largi pe față în fotografii, în ținute spectaculoase, la premiera filmului care a avut loc pe 18 noiembrie la Los Angeles, anunță libertatea.ro.

Atât de fericiți să pășim pe covorul negru din Los Angeles la premiera serialului WEDNESDAY! ??✨ De astăzi îl puteți urmări pe @george_burcea în rolul lui Lurch pe Netflix”, a anunțat Viviana Sposub.

Viviana a purtat o rochie neagră, foarte decoltată, cu mănuși, creată de designerul român Cristina Săvulescu. La această ținută a asortat o pereche de cercei lungi cu perle. George Burcea a fost și el foarte elegant, a îmbrăcat un costum negru, cu papion și cămașă albă.

Îl interpretează pe Lurch

În noul serial de la Netflix, iubitul Vivianei Sposub și fostul soț al Andreei Bălan are un rol episodic. Printre actorii invitați la eveniment s-au număratCatherine Zeta-Jones, Gwendoline Christie, Jenna Ortega și Christina Ricci, distribuiți în același serial.

Dacă acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva că voi juca alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, aș fi râs cu lacrimi. Dar iată că munca, încrederea, perseverența și poate norocul, ca să nu spun talentul, și-au făcut efectul. Abia aștept să ne vedem pe Netflix. Aici îl voi interpreta pe Lurch, care este majordomul Familiei Addams. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte și mă rog să îmi dea sănătate și putere să trec peste toate greutățile ce îmi ies în cale și să muncesc cu la fel de mult spor”, a spus actorul pentru Playtech.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite