Trucuri să adormi rapid

Trucuri să adormi rapid

Laptele cu turmeric te ajută să adormi rapid.

Nu poţi să dormi indiferent de ce faci? Chiar dacă toate ştim că o baie fierbinte şi evitarea cafelei înainte de ora de somn sunt esenţiale şi chiar dacă respectăm cu stricteţe asta, Moş Ene tot nu vine pe la gene. Avem câteva trucuri pentru inducerea rapidă a somnului.

Stai trează!

Da, sună aiurea rău, dar ce vrem să spunem e că e bine să te trezeşti de dimineaţă şi să nu dormi la prânz. Bine, că nu poţi dacă ai job, dar vorbim de week-end sau de zilele libere. Încă ceva! Bagă-te în pat şi stai cu ochii larg deschişi. UN studiu făcut la Universitatea din Glasgow a relevat că persoanele care stau multă vreme cu ochii deschişi adorm mai repede. Cu cât te străduieşti mai mult să adormi, cu atât o să eşuezi mai tare.

Încălzeşte-ţi picioarele

Ori îţi pui şosete, ori îţi strecori lângă tine o butelcuţă cu apă caldă. Asta trimite creierului tău semnalul că e timpul să se pună pe modul sleep şi nu-ţi mai trimite sânge către extremităţi, ceea ce-nseamnă că, în scurt timp, sângele în exces îţi va încălzi corpul şi vei adormi.

Descoperă alte trucuri utile pe clickpentrufemei.ro. 

 

Ghimbirul, leac eficient împotriva afecţiunilor digestive

Turmericul îţi condimentează sănătatea

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: