Partidul Socialiștilor Europeni susține decizia Guvernului Ciolacu și PSD: Întotdeauna am sprijinit un sistem fiscal corect

0
Publicat:

Reprezentanții Partidului Socialiștilor Europeni (PES) au transmis că susțin pe deplin decizia Guvernului României și a PSD de a stabiliza bugetul, de a proteja populația și de a evita pierderilor fondurilor europeni.

PES sprijină decizia Guvernului Ciolacu și PSD FOTO: Inquam Photos
PES sprijină decizia Guvernului Ciolacu și PSD FOTO: Inquam Photos

„Întotdeauna am sprijinit un sistem fiscal corect. Susţinem pe deplin decizia Guvernului României şi a PSD de a stabiliza bugetul, de a proteja oamenii şi de a evita pierderea banilor UE. Felicitări Marcel Ciolacu în menţinerea cotei de TVA şi a cotelor mici la alimente, medicamente, energie şi cărţi!”, au transmis reprezentanții  Partidului Socialiștilor Europeni (PES) într-o postare pe Twitter.

Guvernul condus de Marcel Ciolacu și-a asumat răspunderea pe proiectul privind măsurile fiscal-bugetare, miercuri, într-o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului.

Premierul Marcel Ciolacu a lansat, în cadrul ședinței pentru asumarea răspunderii Guvernului pe măsurile fiscal-bugetare, un atac la adresa USR. Șeful Executivului a afirmat că nu va exista toleranță pentru corupție din partea cabinetului pe care îl conduce.

„Această guvernare este despre reforme și economie, despre binele românilor și dezvoltarea României, cei care vor să folosească funcția publică sau politică pentru beneficii personale nu vor fi tolerați în această guvernare și nu se vor putea ascunde după carnetele de partid”, a declarat premierul în cadrul ședinței comune din Parlament

Șeful Guvernului român a mai susținut că „cei care clamau fără penali acum fac scut în jurul penalilor din propriul partid”. 

„Spre deosebire de ei, eu și acest Guvern vom avea toleranță zero față de corupție. Nu voi fi niciodată solidar cu cei care confundă funcția cu moșia proprie. Nu voi tolera niciun exces și le cer tuturor celor care sunt în slujba românilor să se gândească de două ori când avizează o achiziție publică. Ne putem face treaba și fără cele mai noi mașini, telefoane sau deplasări externe al căror scop este doar plimbarea”, a mai spus premierul.

Premierul României a afirmat că a venit în Parlament cu cea mai ambițioasă reformă bugetară din ultimii 30 de ani, dar și cu măsuri fiscale care sunt îndreptate către cei care nu respectă legea, Marcel Ciolacu susținând că s-a „terminat cu dubla măsură”.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite