Marcel Ciolacu, despre cazul foștilor generali SRI Coldea și Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”

0
Publicat:

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, că în mandatul său de premier Justiţia funcţionează iar „partidul principal al penalilor a devenit USR".

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a făcut declarații despre cazul foștilor generali SRI. FOTO Facebook (Arhivă)

Liderul PSD a făcut afirmaţia răspunzând unei întrebări a presei privind cazul celor doi foşti generali SRI Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă, audiaţi de DNA pentru trafic de influenţă, scrie Agerpres.

Mă bucur că în perioada mea de prim-ministru Justiţia funcţionează şi chiar constatam că nu mai vedeam girofarurile din timpul nopţii, pot fi chemaţi (la audieri - n.r.) la prânz, omeneşte, nu se ţine cont de culoarea politică. Este adevărat, văd un partid, USR, cei cu Piaţa Victoriei, cu 'DNA' şi cu 'votează DNA', toţi spun că este o implicare politică. Nu prea înţeleg cum ar putea politicul să se mai implice în actul de justiţie, după toate măsurile luate. Este adevărat, se vede că PSD s-a detaşat total de acest fenomen şi că partidul principal al penalilor a devenit USR", a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

DNA a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că i-a pus sub acuzare pentru trafic de influenţă pe Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, şi pe generalul Dumitru Dumbravă, fost şef în SRI, aceştia fiind plasaţi sub control judiciar pe cauţiune, cu interdicţia de a părăsi teritoriul ţării. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite