Ludovic Orban, despre fotografia în care apărea consumând alcool: „Eu beau apă plată, fresh sau limonadă şi mai ales ristretto”

0
Publicat:

Fostul premier Ludovic Orban, actualul președinte al Partidului Forța Dreptei, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că nu consumă alcool pentru că se simte rău. El a respins drept ”minciună” afirmațiile în acest sens. 

Fotografia a fost surprinsă de un coleg de partid. Sursa foto: arhivă
Fotografia a fost surprinsă de un coleg de partid. Sursa foto: arhivă

Declarația a venit în contextul unei discuții despre o fotografie care a circulat în perioada pandemiei surprinsă la ziua lui de naștere, eveniment organizat la Palatul Victoria, scrie News.ro. Ludovic Orban a spus că ştie cine este persoana care a surprins imaginea și că nu el era personajul vizat, ci ministrul Aurescu.

”Aş prefera să nu spun, ştiu cine este persoana. Nu mi-a recunoscut nici acum. Evident că era coleg cu mine de partid. Nu a difuzat-o în mod intenţionat ca să îmi facă mie rău, ci a difuzat-o către o persoană ca să se dea mare cu cine stă la masă, dar acolo, personajul principal, pentru persoana căreia i-a dat fotografia, nu eram eu, era Aurescu, pentru că era o persoană din zona diplomaţiei şi el s-a dat mare că sunt cu ministrul de Externe, de care depind toate numirile. Deci nu eu eram personajul principal acolo”, a spus Orban despre acel episod.

Fostul premier a precizat că a fost ziua lui şi ”acea poză este în contradicţie totală cu ceea ce reprezenta activitatea sa de premier”.

Ludovic Orban: „Beau doar apă plată, fresh sau limonadă”

”Era ziua mea, nu am organizat nimic de ziua mea, nu am chemat pe nimeni. (..) Colegii mei au vrut să-mi facă o surpriză, m-am trezit cu ei, au decis să îmi aducă un cadou, a fost o improvizaţie, totul a durat o oră şi jumătate, două ore. E adevărat, nu poţi să iei o gură de bere.. eu nu sunt băutor, eu nu beau, altă minciună despre mine, nu mă simt bine. Eu beau apă plată, fresh sau limonadă şi mai ales ristretto”, a mai spus el.

O fotografie din mai 2020 în care mai mulți membri ai cabinetului Orban se relaxează în biroului acestuia, a devenit virală pe Facebook și a stârnit un scandal de proporții. În imagine, politicienii stau la masă, consumă diverse băuturi alcoolice și fumează ca într-un bar. Măștile de protecție pentru care militau atât de mult în spațiul public și care erau obligatorii la acea vreme în încăperi, au fost lăsate deoparte, pe masă. Evenimentul a avut loc în sediul Guvernului în plină pandemie de Covid-19.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite