Patru protestatari AUR, care l-ar fi agresat pe Ludovic Orban, amendați VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru protestatari care l-ar fi agresat pe deputatul Ludovic Orban, miercuri, la mitingul organizat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) la Palatul Parlamentului, au fost amendați de Jandarmeria București.

Amenzile aplicate sunt în valoare totală de 3.000 de lei „în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare", potrivit Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti (DGJMB).

În urma protestului de miercuri, jandarmii cer și deschiderea unui dosar penal sub aspectul săvârşirii faptei de tulburare a ordinii publice. 

În cazul celui de-al doilea parlamentar, a fost identificat un contravenient, pentru acesta fiind aplicate trei sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, cu modificările şi completările ulterioare", arată sursa citată, în acest caz fiind vorba de liderul deputaţilor UDMR, Csoma Botond, însoţit de jandarmi până la intrarea în Parlament.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite