Corina Creţu şi Daciana Sârbu, propuse pentru un nou mandat în Parlamentul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Creţu, alături de Daciana Sârbu FOTO Arhiva Adevărul
Corina Creţu, alături de Daciana Sârbu FOTO Arhiva Adevărul

Rovana Plumb, preşedinte al Organizaţiei de femei social-democrate, l-a rugat vineri pe premier ca pe lista candidaţilor eligibili pentru europarlamentare să se regăsească Daciana Sârbu, Corina Creţu şi Viorica Dăncilă.


„Vă rog să fiţi de acord să susţineţi aceste trei candidaturi în primele opt locuri pentru Parlamentul European'“, a spus de la tribună Rovana Plumb care le-a mulţumit colegelor sale pentru acceptul primit.

Rovana Plumb, care a prezidat la Mamaia Şcoala Politică a Femeilor Social-Democrate, le-a mulţumit social-democratelor pentru efortul şi perseverenţa de care dau dovadă în activitatea politică.

„Astăzi pot să spun că nu regret nicio clipă că am plecat din Parlamentul European. Eu fac parte în primul rând din PSD dar şi din Guvernul Ponta, un guvern care-i va privi pe românii drept în faţă şi pe care, sunt convinsă, nu-i va dezamăgi'', a adăugat ministrul Mediului reafirmând faptul că executivul şi va îndrepta'tot ceea ce PDL a distrus în România'“, a mai adăugat ministrul Mediului.

Reuniunea femeilor social-democrate a avut loc în prezenţa preşedintelui PSD, premierul Victor Ponta, care le-a felicitat pe europarlamentarele social-democrate, dar şi pe cele care au devenit, în urma alegerilor locale, primar sau consilier.

'„Este mai greu la guvernare decât în Opoziţie, sunt mai multe probleme de rezolvat. Eu văd că oamenii au încă încredere în noi şi sunt convins că o să reuşim doar prin efortul colectiv.  În toate acţiunile din viitor sunt convins că dacă suntem uniţi în partid le putem spune şi românilor să fie uniţi. După 10 ani de Băsescu rămâne foarte multă ură şi dezbinare“, a arătat liderul PSD.

Un sondaj recent realizat de Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic (CSCI) a arătat că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, PSD ar câştiga cele mai multe voturi.

Astfel, candidaţii social-democraţia ar fi votaţi de 40% din români. Pe locurile următoare în preferinţele celor chestionaţi se situează candidaţii liberali cu 21% şi cei ai PDL cu 17%.

Materiale pe aceeaşi temă:

Daciana Sârbu şi Corina Creţu, în cărţi pentru europarlamentare

Ponta, la şedinţa de conducere a PSD de la Mamaia: „Descentralizarea, prioritară. Formăm regiuni înainte de revizuirea Constituţiei în 2014. Să scăpăm ţara de Băsescu“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite