Marcel Ciolacu merge în teritoriu la evenimentul de lansare al noilor modele Ford. Cum arată agenda premierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, va participa marți, la lansarea noilor modele Ford la fabrica de la Craiova. Alături de șeful Guvernului vor fi prezenți și ministrul Aparării Naționale, Angel Tîlvăr, dar și ministrul Economiei, Radu Oprea.

Premierul României, Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos
Premierul României, Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos


Marcel Ciolacu va fi prezent la evenimentul de lansare al noilor modele Ford, Transit Courier și Tourneo Courier, de la ora 11:00. În cadrul evenimentului vor avea loc o prezentare și un tur al fabricii Ford Otosan din Craiova.

Prim-ministrul va ține un discurs în cadrul ceremoniei de lansare a noilor modele Ford, urmănd să ofere declarații presei. Discursul și declarațiile premierului Marcel Ciolacu vor fi de la orele 12:35 și 13:20.

Trei declarații de presă în câteva ore

În aceeași zi, prim-ministrul alături de ministrul Apărării Naționale și ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului vor vizita la finalul zilei șantierul Aeroportului Craiova, care ar urma să fie gata până în iulie 2024. Ulterior, premierul Marcel Ciolacu va face declarații în fața presei.

În cadrul evenimentului de lansare al noilor modele Ford, Transit Courier și Tourneo Courier, vor avea loc o prezentare și un tur al fabricii Ford Otosan din Craiova. Ulterior, organizatorii au pregătit și un test drive cu noul model Ford Courier Tourneo.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite