Ciolacu evită un răspuns privind susținerea Gabrielei Firea la Primăria Capitalei: Avem timp până în 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Marcel Ciolacu a evitat să dea un răspuns, fiind întrebat dacă o mai susține pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Totodată, premierul a susținut că alegerile sunt în 2024 și până atunci este timp pentru închiderea anumitor capitole, iar PSD nu are momentan alt candidat.

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

„În continuare susțin că ministrul Firea nu a avut nici o implicare în scandalul de la azile. Mă bucur că doamna Firea a ieșit la o televiziune să dea explicații”, a spus Ciolacu, la România TV.

Fiind întrebat dacă Gabriela Firea mai este candidatul PSD la Primăria Capitalei, șeful PSD a declarat: „până să se întâmple acest incident, doamna Firea era candidatul. Haideţi să vedem, fiindcă viaţa nu se termină nici la mine, nici la doamna Firea”.

„Haideţi să vedem cum decurg lucrurile. În acest moment eu nu am altă decizie în ceea ce priveşte alt candidat la Bucureşti. Gabi trebuie în continuare să dea explicaţiile necesare pentru a închide toate decizile”, a mai completat Ciolacu. 

În ce condiții va candida Firea la Primăria Capitalei

Gabriela Firea susține că este prematur să iasă din politică și precizează că va candida la Primăria București dacă va avea susținerea totală a PSD. Fostul ministru a punctat că s-a retras din Guvern pentru ca premierul „să lucreze într-o normalitate”.

„S-a declanșat o campanie împotriva mea pentru că mi-am anunțat candidatura la primăria București. E normal ca toți cei care doreau ca PSD să nu recâștige PMB să își unească forțele. Candidez dacă voi avea susținerea totală pentru mine. Voi accepta orice decizie luată de PSD privind candidatura la primărie pe bază de sondaje și analize. Eu sunt om de echipă”, a declarat fostul ministru al Familiei la Antena3, potrivit Digi24.

Gabriela Firea a mai punctat: „dacă politic vreodată, pe baza unor sondaje, se va decide să nu mai fiu eu, voi fi un bun coleg, pentru că sunt membru al echipei”.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite