Ciolacu, discuții cu Metsola: Am mulțumit Parlamentului European pentru sprijinul aderării României la spațiul Schengen

0
Publicat:

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, că a discutat cu preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, despre importanța menținerii coaliției democratice în legislativul european și a stabilității guvernamentale. Prim-ministrul a mulțumit PE pentru sprijinul aderării României la spațiul Schengen.

Premierul Marcel Ciolacu alături de preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola Foto Facebook
Premierul Marcel Ciolacu alături de preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola Foto Facebook

Președintele Parlamentului European este un prieten apropiat al României. Am discutat astăzi cu doamna Roberta Metsola despre importanța menținerii coaliției democratice din Parlamentul European și a stabilității guvernamentale pentru a continua proiectele pentru dezvoltarea României”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Prim-ministrul a mulțumit Parlamentului European pentru sprijinul aderării României la spațiul Schengen.

„Am mulțumit Parlamentului European pentru sprijinul aderării României la spațiul Schengen și am subliniat nevoia unor măsuri cât mai concrete pentru creșterea nivelului de trai la nivel european. De asemenea, problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european, la fel ca și subiectul incluziunii tinerilor”, a mai precizat Ciolacu.

Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a declarat miercuri că Spaţiul Schengen nu va fi complet până nu va include şi România. Prezentă la Bucureşti, unde participă la Congresul PPE, Roberta Metsola a subliniat că va susţine integrarea României în Schengen, inclusiv în cadrul discuţiilor cu autorităţile din alte ţări, potrivit Agerpres.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite