Andruşceac, acuză o înscenare în cazul acuzațiilor de viol lansate după Școala de vară a AUR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonio Andruşceac, viceliderul grupului AUR, susține în cazul unor acuzații de viol lansate de o adolescentă, după participarea la Şcoala de vară a formațiunii, că ar putea fi vorba despre o înscenare. Parlamentarul anunță însă că a fost declanșată o anchetă internă în partid. 

FOTO Facebook / Antonio Andrușceac
FOTO Facebook / Antonio Andrușceac

„Am demarat în interiorul partidului o anchetă şi acum toată lumea spune că ceea ce reclama această tânără nu este nicidecum un viol. (...) Acum, dacă spune că a făcut o reclamaţie şi a identificat şi doi colegi despre care nu a spus în prima faţă, rămâne de văzut, lucrurile acestea nu pot fi ascunse, sunt nişte expertise medico-legale care pot să confirme fără niciun fel de tăgadă dacă a fost vorba despre un viol”, a afimat deputatul AUR, potrivit News

Antonio Andruşceac a precizat că cei care s-au ocupat de evenimentul de la Neptun au luat legătura cu cei doi membri ai AUR vizaţi de acuzaţii.

Parlamentarul a mai susținut că cei doi bărbați au fost contactați, iar aceștia afirma că în seara respectivă au anunțat familia fetei că o vor aduce acasă după ce aceasta ar fi consumat droguri. 

„Sunt o grămadă de semne de întrebare. Da, eu cred că este o înscenare, dar nu mă pot pronunţa şi îmi doresc să fie aşa, altfel, cei care ar fi putut face aşa ceva, eu vă spun, ca părinte, să înfunde puşcăria”, a mai spus Andrușceac, dând asigurări că partidul nu are niciun fel de reținere în a furniza detalii în cazul unor astfel de informații. 

Minora în vârstă de 17 ani a acuzat că s-a trezit cu dureri în zona inghinală după ce ar fi petrecut alături de doi membri AUR la Școala de vară a formațiunii politice.

Evenimentul s-a produs în stațiunea Olimp, județul Constanta, într-o cameră a hotelului Holyday Blue, unde se desfășura o tabără de vară a organizației de tineret a Partidului AUR.

Fata a depus plângere la poliția din Constanța. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite