Reghecampf, bătut în vestiar: au apărut noi detalii despre ce s-a întâmplat la ultimul meci al românului la Al-Hilal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu numai lipsa rezultatelor a dus la concedierea tehnicianului de 39 de ani, dar şi un episod care le-a dovedit şefilor clubului că relaţia dintre „Reghe“ şi elevii săi a fost compromisă.

„Adevărul“ a enumerat zece motive pentru care Reghecampf a obţinut rezultate remarcabile la Steaua României, însă a eşuat la cea a arabilor, în condiţiile în care Al-Hilal e cea mai puternică formaţie din Orientul Mijlociu. 

Dintre toate grupările din Regat, formaţia din Riad are cei mai mulţi suporteri şi cei mai mulţi internaţionali în lot.

Printre motivele invocate de „Adevărul“ pentru mandatul ratat al lui „Reghe“ s-a numărat şi faptul că fostul stelist nu s-a apropiat niciodată de jucători. De fapt, vedetele echipei au avut o părere proastă despre Reghecampf şi metodele sale de pregătire.

Această situaţie a fost confirmată de site-ul akhbarak.net, care a dezvăluit ce s-a întâmplat la ultimul meci al antrenorului român pe banca celor de la Al-Hilal.

A fost salvat de stafful său

Vinerea trecută, trupa lui „Reghe“ a fost învinsă în finala Cupei Coroanei Prinţului, deşi a jucat pe teren propriu şi a avut superioritate numerică din minutul 62. Nu numai că n-a reuşit să profite de aceste avantaje, dar Al-Hilal a ratat un penalty, după eliminarea unui jucător advers, şi a încasat golul de 0-2 în superioritate numerică.

Imediat după ce s-a ratat penalty-ul dictat pentru Al-Hilal, atacantul Nasser Al-Shamrani a gesticulat nervos la adresa lui Reghecampf, a făcut câţiva paşi spre el şi a fost potolit de Fahad Al-Mofraj, fost coleg cu Al-Shamrani, actualmente managerul general al clubului (FOTO, JOS)

Pentru Reghe vorbeşte nevasta. Reacţia soţiei lui Reghecampf după ce s-a aflat că acesta a fost bătut de un jucător de-al său

Bataie
Bataie

Al-Hilal a pierdut finala, iar conflictul Reghecampf – Al-Shamrani a continuat la vestiar, după cum a notat akhbarak.net. Acolo, Al-Shamrani a sărit la bătaie cu antrenorul român, care a fost salvat de stafful său. Conducerea clubului a aflat despre acest incident, care a contribuit şi el la concedierea fostului stelist.

Nici Al-Shamrani n-a scăpat nepedepsit pentru gestul său. El a fost exclus din lot pentru următorul meci al lui Al-Hilal, pierdut marţi în faţa celor de la Al-Orubah. Jurnaliştii arabi notează că vârful de 31 de ani, votat jucătorul anului în Asia în 2014, nu e la prima abatere de acest gen. Pe când era la Al-Shabab, Al-Shamarani a avut un conflict aprins cu antrenorul belgian, Michel Preud'homme, care l-a exclus din lot pe internaţionalul saudit.

CITEŞTE ŞI:

*Erou la Steaua României, zero la cea a arabilor: zece motive pentru care Reghecampf a eşuat la Al-Hilal

*Reghecampf a vorbit după concedierea de la Al-Hilal: cum explică eşecul său la Riad. Dragomir îl plânge de milă

*Oficial: „Reghe“, out. Al-Hilal a anunţat concedierea românului pe site. Noul antrenor e tot român, dar interimar

*VIDEO Furtună în deşert: Reghecampf a dat-o în bară, Al-Hilal se dezintegrează. Finanţatorul a demisionat după 7 ani

*Olăroiu e dorit în locul lui Reghecampf: cine vrea să-l readucă la Al-Hilal şi ce spune actuala echipă a lui Oli

*Arabii fac chetă pentru concedierea lui „Reghe“: românul va fi despăgubit regeşte. Şi-a trimis deja lucrurile în ţară

*A început numărătoarea inversă pentru Reghecampf: când poate fi urcat de arabi în avionul spre Bucureşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite