Reghecampf a vorbit după concedierea de la Al-Hilal: cum explică eşecul său la Riad. Dragomir îi plânge de milă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă n-a îndeplinit niciun obiectiv la cel mai mare club din Arabia Saudită, „Reghe“ a lăsat de înţeles că alţii sunt de vină pentru rezultatele proaste. Fostul preşedinte al LPF a comentat şi el iminenta revenire a antrenorului în ţară şi i-a oferit şi o soluţie.

Laurenţiu Reghecampf a fost demis, în mod oficial, de Al-Hilal şi se pregăteşte de o revenire în ţară. „Adevărul“ a explicat cele zece motive pentru care tehnicianul de 39 de ani a dat-o în bară la Riad. Din păcate, fostul stelist nu realizează sau nu vrea să recunoască faptul că a comis mari greşeli pe durata mandatului său la Al-Hilal şi, într-o declaraţie pentru „Fanatik“, a dat vina pe cei de la club pentru lipsa de rezultate.

„N-am semnat încă rezilierea. Sunt discuţii. Din păcate, există unele probleme la club care mă depăşesc şi care trebuie să fie rezolvate de conducere şi de jucători. Eu mi-am arătat disponibilitatea, în această după amiază, să reziliem de comun acord contractul, pentru că vreau să plec cu fruntea sus de aici, aşa cum am şi venit. Un lucru e clar, eu nu voi însoţi echipa la jocul următor şi am convenit cu conducerea ca doctorul şi Ciprian Panait să însoţească echipa în deplasarea de luni, însă nu ştiu dacă o vor face“, a spus Reghecampf.

El a încercat să zică, printre rânduri, că, de fapt, problemele financiare au cauzat căderea echipei. În realitate însă, Al-Hilal are resurse financiare şi, drept dovadă, va achita clauza de reziliere din contractul lui „Reghe“, care, potrivit diferitelor surse, variază între 1,5 şi 2,7 milioane de dolari.

Dragomir: „E o soluţie pentru Steaua“

Aproape sigur, fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, n-a văzut nici măcar cinci meciuri jucate de Al-Hilal în acest sezon, însă acest lucru nu l-a împiedicat să-şi dea cu părerea despre potenţialul echipei, atunci când a comentat concedierea lui Reghecampf pentru „Fanatik“.

„Păcat că n-a reuşit să facă performanţă acolo! Era greu pentru că atunci când n-ai jucători, nu poţi să faci minuni! Al-Hilal era o echipă slabă, eu am zis de la început că nivelul de acolo e mult sub cel din România! Reghe e o variantă pentru Steaua pentru că a făcut rezultate formidabile, dar nu ştiu dacă o să mai revină în ţară pentru că în România nu mai e de stat. Salariile sunt mici, nu sunt bani pentru transferuri...“, a spus Dragomir.

Daca v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

CITEŞTE ŞI:

*
Erou la Steaua României, zero la cea a arabilor: zece motive pentru care Reghecampf a eşuat la Al-Hilal

*Oficial: „Reghe“, out. Al-Hilal a anunţat concedierea românului pe site. Noul antrenor e tot român, dar interimar

*VIDEO Furtună în deşert: Reghecampf a dat-o în bară, Al-Hilal se dezintegrează. Finanţatorul a demisionat după 7 ani

*Olăroiu e dorit în locul lui Reghecampf: cine vrea să-l readucă la Al-Hilal şi ce spune actuala echipă a lui Oli

*Arabii fac chetă pentru concedierea lui „Reghe“: românul va fi despăgubit regeşte. Şi-a trimis deja lucrurile în ţară

*A început numărătoarea inversă pentru Reghecampf: când poate fi urcat de arabi în avionul spre Bucureşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite