Arabii fac chetă pentru concedierea lui „Reghe“: românul va fi despăgubit regeşte. Şi-a trimis deja lucrurile în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iminenta sa demitere de la Al-Hilal îi va aduce antrenorului mai mulţi bani decât a câştigat în doi ani la Steaua! Consiliul de Administraţie al clubului din Riad a strâns deja suma necesară pentru rezilierea contractului celui care a ratat toate obiectivele în acest sezon.

Aşa cum presa din Arabia Saudită a anunţat încă de aseară, după demisia preşedintelui Abdulrahman Bin Musaad urmează concedierea lui Laurenţiu Reghecampf. Rămas fără omul care l-a angajat, contestat vehement de suporteri şi cu şansele la titlu compromise, aproape în totalitate, „Reghe“ se pregăteşte să se întoarcă în ţară. Ziarul „Al-Yaum“ a şi anunţat deja concedierea românului într-un articol intitulat „Reghe, out“.

Sursa menţionată a scris că, după finala pierdută în Cupa Coroanei Prinţului, Consiliul de Administraţie al clubului s-a întrunit, stringând suma de 4 milioane de dolari necesară pentru rezilierea contractului lui Laurenţiu Reghecampf. Acesta a şi început deja să-şi facă bagajele pentru a reveni în România.

Potrivit site-ului al-jazirah.com, „Reghe“ şi-a trimis deja maşina Bentley în România, dar şi foarte multe din lucrurile pe care le avea în casa sa din Riad.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite