VIDEO Furtună în deşert: Reghecampf a dat-o în bară, Al-Hilal se dezintegrează. Finanţatorul a demisionat după 7 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După finala Ligii Campionilor Asiei, „Reghe“ a pierdut-o şi pe cea a Cupei Coroanei Prinţului. Cum nici în campionat echipa nu mai are decât şanse infime la titlu, omul numărul 1 din fruntea clubului şi-a anunţat plecarea. Televiziunea saudită susţine că urmează concedierea lui Reghecampf.

Aventura lui Laurenţiu Reghecampf la Al-Hilal se apropie de final. Vineri, echipa a pierdut şi finala Cupei Coroanei Prinţului, în condiţiile în care a jucat în superioritate numerică din minutul 62. Elevii lui „Reghe“, conduşi din minutul 59, nu numai că n-au reuşit să întoarcă rezultatul, dar au primit şi al doilea gol, atunci când adversarul avea un om mai puţin!

Ratararea trofeului a declanşat un veritabil „cutremur“ la Riad. Furioşi, fanii celor de la Al-Hilal au cerut demiterea lui Reghecampf şi schimbarea conducerii administrative, după cum a scris site-ul shoot.sa. Una dintre dorinţele suporterilor a fost deja îndeplinită.

Potrivit site-ului kooora.com, Abdulrahman Bin Musaad, omul care a finanţat Al-Hilal în ultimii şapte ani, şi-a anunţat demisia după înfrângerea de vineri. Acesta a lucrat cu toţi românii care au trecut pe la Al-Hilal în ultimii ani, printre care Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi.

Având amintiri bune din perioada în care Oli şi Rădoi au fost la club - Al-Hilal a luat cinci trofee - Bin Musaad (47 de ani) a acceptat, în vara anului 2014, să-l aducă pe Reghecampf la Al-Hilal în ciuda opoziţiei suporteilor, care îl voiau în continuare pe Sami Al-Jaber. Bin Musaad a şi spus în momentul angajării lui „Reghe“ că îşi va asuma această decizie.

Cum aducerea fostului antrenor al Stelei s-a dovedit a fi un eşec, Bin Musaad a plecat din fruntea clubului. Drept urmare, potrivit surselor din Riad, demiterea lui Reghecampf din funcţie e o chestiune de ore. De altfel, televiziunea saudită a şi confirmat acest scenariu, difuzând un material intitulat „Concluzia aventurii lui Reghecampf la Al-Hilal“, după cum se poate vedea aici:
 

CITEŞTE ŞI:

*Arabii fac chetă pentru concedierea lui „Reghe“: românul va fi despăgubit regeşte. Şi-a trimis deja lucrurile în ţară

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite