Incendiu violent, cu urmări tragice, în Satu Mare. Un bărbat de 51 de ani a murit carbonizat în propria casă

Incendiu violent, cu urmări tragice, în Satu Mare. Un bărbat de 51 de ani a murit carbonizat în propria casă

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit carbonizat în propria casă. După cum au stabilit pompierii, incendiul ar fi izbucnit de la sursa de încălzire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu de mare amploare a izbucnit în noaptea de 18 spre 19 ianuarie la o casă de locuit din localitatea Cămârzana, judeţul Sau Mare. 

Din păcate, un bărbat în vârstă de 51 de ani nu a reuşit să se evacueze la timp, iar pompierii l-au găsit carbonizat într-una dintre camere. Se pare că omul îşi pierduse cunoştinţa din cauza dioxidului de carbon emanat de incendiu în prima lui fază.
 
La faţa locului s-au deplasat 14 pompieri militari, 1 ofiţer şi 13 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim ajutor din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş şi 2 pompieri voluntari aparţinând SVSU Cămârzana.
 
Când au ajuns forţele profesioniste, incendiul se manifesta cu putere la nivelul întregului acoperiş.
 
Cel mai proababil, spun pompierii, incendiul a izbucnit de la jar sau de la o scânteie provenită din sistemul de încălzire. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Incendiu devastator într-o localitate din Teleorman. Un bărbat a murit şi o femeie a suferit arsuri pe aproape tot corpul

Pacient mort la „Socola” din cauza unui incediu pornit de la o ţigară. 18 pacienţi au fost evacuaţi în toiul nopţii de pompieri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările