Incendiu devastator într-o localitate din Teleorman. Un bărbat a murit şi o femeie a suferit arsuri pe aproape tot corpul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Teleorman
FOTO ISU Teleorman

Un bărbat a murit şi o femeie a suferit arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului în urma unui incendiu izbucnit, marţi seară, într-o casă din localitatea Crângu, judeţul Teleorman. Femeia a fost transportată la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, în jurul orei 18.00, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Crângu.

"Ajunşi la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, salvatorii turneni au găsit două victime, o femeie de cca. 75 de ani, cu arsuri pe aproape 90% din suprafaţa corpului, şi un bărbat, de aprox. 80 de ani, în stop cardiorespirator, cu arsuri la nivelul corpului", a arătat sursa citată.

Femeia a fost preluată de echipajul SMURD, împreună cu personalul medical al SAJ Teleorman sosit în sprijin, şi transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

În cazul bărbatului, s-au început manevrele de resuscitare de către paramedicii SMURD, însă după efectuarea protocolului, echipajul medical al SAJ Teleorman a declarat decesul acestuia.

Incendiul se manifesta generalizat, în trei camere de locuit şi la acoperişul casei, pe circa 100 de metri pătraţi, fiind localizat şi lichidat de pompieri. Din casă au fost scoase două butelii care prezentau pericol de explozie.

Potrivit ISU Teleorman, cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum deteriorat care a permis scânteilor să ajungă pe materialele combustibile din podul locuinţei.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite